Kader İkizim

Being Sloane Jacobs
Sıralamalar

2019 15. kitabı
Okunma: 21 Nisan 2019 00:09
Bazen reading slump dönemine girersin ve normalde bir günde bitireceğin kitabı iki üç günde bitiremez ve kendi kendine triplenirsin. Sanırım artık kitap okuyamıyorum diye. O dönem genelde "öyle bir kitap okuyayım ki kitap elimden akıp gitsin bir günde bitireyim. Okumayı bana yeniden sevdirsin " diye düşünürsün bu kitap seni o dönemden çıkaracak kitap. Kitapta ki her karakterin yaşına uygun davranmasını sevdim. Disney channel dizisi gibi bir kitaptı
2019 15. kitabı
Okunma: 10 Ocak 2019 14:09
Aynı isimli iki kızın,birbirlerinin yerlerine geçmeleri ve sonrasında yaşananlar, zaman zaman gülümseten anlar akıcı bir dille anlatılıyor. Tavsiye eder, iyi okumalar dilerim.
·344 syf.·
2015 31. kitabı
Okuduğum en sevimli kitaplardan biriydi. Konusu kapakta da yazdığı gibi Sloane Jacobs isimli iki kızın birbirinin yerine geçerek hayatlarından kaçışını anlatıyor. Aile, dostluk, kendini bulma ve ilk aşkın tatlılığı da eklendiğinde tadından yenmez bir kitap olmuş. Yazara sarılmak istemedim değil okurken.
·%1 (5/344 syf.)·
Zaman kaybı olduğunu düşündüm. Lise öğrencilerine hitap eden basit bir kitaptı bana göre. O yaşlar için ideal olduğu konusu ise şüphe götürmez. Bana hitap etmemesi normal