Kamp Arkadaşları

Ocak 2004
Bu Yayınevi
Sıralamalar

2020 130. kitabı
Bu ilk gençlik serisini biz çok sevdik. Hikaye, karakterler ve anlatım çok güzeldi. İyilik ile kötülüğün çarpışmasında gençlere ilham olacak dostluk ve doğruluk örneği olan bu güzel kitabı hem size hem çocuklarınıza tavsiye ederim
Her Okuduğumda İlk Defa Okuyormuşum Gibi olduğum Kitap
2021 30. kitabı
Ben bu kitabı aslında 2.sınıfta yani 7 sene önce okumuştum ve bayılmıştım.Benim kitap okuma yolculuğumun başlarında okuduğum bu kitap aradan 7 sene geçmesine ve tekrar tekrar okumama rağmen bana hala o mükemmel tadı veriyor. Ben genellikle bir kitabı iki defa okuyamam ama arada istisnalarda var örneğin bu kitapta da olduğu gibi. Kitabı her gördüğümde elime alıp bir çırpıda bitiriyorum. Ben de büyük izler bırakan bu kitabı size de bahsetmek istedim. Kitap sınavlardan karne hediyesi olarak kampa giden bir grup arkadaşın kamptayken tanıştıkları iki kardeşten büyüğünün psikolojik sorunları sebebiyle yaşadıkları olayları anlatıyor. Her ne kadar basit bir konusu ve etkileyici anlatımı olmasa da benim sevdiğim kitaplardan biridir.Umarım siz de okuyunca seversiniz :)
2022 12. kitabı
Okunma: 21 Mart 2022 20:08
Kitabı elime aldığım gibi bitirdim.Ciddiyim bir günde bitirdim çünkü hikayeyi yaşıyoruz sanki çok iyiydi. Hatta kitapta ağladığım kısımlar var.Ayrıca dostluklarına hayran kaldım.Özgür'ün o kadar yaşanmış şey olmasına rağmen hepsini affetmesi büyük bir olgunluktu.Ağladığım kısımlardan birisini söylemek istiyorum Dilek ve Özgür'ün konuşması çok etkiledi beni hele Dileğin Özgür'e "Sende annen ve babanla niye cehenneme gitmediysen zaten"dediği an göz yaşlarımı tutamadım.
2021 278. kitabı
Okunma: 05 Ekim 2021 22:21
6 arkadaş grubu ailelerinden izin alıp kamp yapmaya giderler. Ama aralarında biri var ki anne babasını kaybetmiş psikolojisi bozulmuş Özgür. Kampta Berk ve Su ile karşılaşan grup arkadaş edindiklerine sevinirler ama bu arkadaşlar onlar için iyi olacak mı? Berk bu gruba neler yapacak? Özgür neler yaşayacak? Çok güzel bir gençlik romanı ve serisini okudum. Dayanışma, yardımlaşma, dostluk nasıl olur onları öğrendik. Ortaokul öğrencilerinizden itibaren rahatlıkla okutabilirsiniz. 🍀
2022 306. kitabı
.... Kamp Arkadaşları..... Can, babasıyla yaşayan, annesinden uzakta yetişen bir çocuktur. Dilek, Kaya, Ebru, Burcu ve anne- babasını yakın zamanda kaybetmiş olan Özgür’le birlikte, tatil için gittikleri kampta farklı maceralara atılırlar. Arkadaşları, Özgür’ü girdiği bunalımdan kurtarmak için gittikleri kampta, daha da deli muamelesi yapmaktadırlar. Çünkü Kamp yerinde tanıştıkları Berk’deki gariplikleri tek fark eden Özgür’dür. Altı arkadaş yalnız olduklarını düşündükleri kamp yerinde, hiç de yalnız değillerdir. . @yayinevi.bu . . _____________ ‍️ #bloghemsire #eshbookss
Çocuk Kitapları

Şule İbişYazar · 5 kitap
4 Mart 1986 yılında Konya’da doğdu. Öğretmen olan babasının tayini nedeniyle dört yaşında Adana’ya taşındı. İlkokula bu ilde başladı. İlköğrenim hayatı boyunca edebiyata ilgi duydu ve çeşitli yarışmalarda birincilik ödülleri kazandı. Düşlerini yazı aracılığıyla anlatabileceğini düşününce yazmaya başladı. Bu hislerle kaleme aldığı Kamp Arkadaşları adlı roman yayımlanan ilk eseri olarak kişisel tarihindeki yerini aldı. Aramızda adlı romanı BU Yayınevi 2004 Gençlik Edebiyatı Roman Yarış-ması’nda ikincilik ödülü kazanan Şule İbiş’in, 2005 yılında okurla buluşan Elbid Avcısı adlı fantastik kurgusu ile Kamp Arkadaşları’nın devamı olan İkinci Şans adlı romanı da yayınevimizce yayınlandı.