Seni Asla Rahat Bırakmayacak

Blood Harvest
Sıralamalar

2016 4. kitabı
Okunma: 06 Şubat 2016 10:20
Yazarın okuduğum ilk kitabıydı. Gerçekten güzel ve akıcı bir anlatımı var. Son sayfasına kadar dahice kurgulanmış bir eser. Okurken bir film gibi sahneler gözünüzün önünde canlanıyor. Yazarın diğer kitaplarını da almaya düşünüyorum. Bu türü sevenlere tavsiye ederim.
Sinema
Puan vermedi
#SJBOLTON #KanHasadı #PegasusYayınları Merhaba okur arkadaşlarım 🪽 S.J. Bolton’un "Kan Hasatı" toprağa sızan kanın ta kendisi..!! Peki sizler çürümeye yüz tutmuş bir kasabanın gizemli patikalarında dolanmaya hazır mısınız Bu eser: bozkırın ortasında, rüzgâr fısıltısının ; mezar taşları arasında yankılandığı karanlık bir senfonisi adeta.. Öyleki; Heptonclough kasabasına adım attığınız andan itibaren, sadece bozkırın sert rüzgarını değil, aynı zamanda geçmişin bitmek bilmeyen açlığını da tüm benliğinizde hissedeceksiniz.. 🪾Çünkü bu karanlık atmosfer : Din, tapınma, büyü gibi geleneksel törenleri ; hasat ritüellerinin köklerini ağır bir gerçekle birleştiriyor.. Daha ilk baştan ,kitap bizleri Nietzsche’nin o vurucu sözü ile karşılıyor: "Canavarlarla savaşırken bir canavara dönüşmemeye dikkat et." Çünkü Heptonclough kasabası, sadece taş evlerden ibaret değil; Geçmişin kanla sulandığı, toprağın artık doyduğu bir yerdir.. * * * * * * * * * Bolton, okurlarını önce Fletcher ailesinin hayallerini betimleyen, o büyüleyici anlatım ile içine çekiyor : Muazzam bir ev, Sarmaşıklı yollar ,
Kan HasadıS. J. Bolton · Pegasus Yayınları · 2013238 okunma
Hayaletli ya da cinli perili kurgular okuyamıyorum. Kitabın üçte ikisini okumama rağmen hem beni korkutmadı hem de okumak istemediğim türdü yarım bıraktım
2025 78. kitabı
Okunma: 22 Ekim 2025 00:00
Yazarın okuduğum ilk kitabı. Kasabada geçen korku hikayelerine bayılırım. Kitap, tam olarak bunu anlatıyor. Kasabada yaşanan garip olayları, karanlık atmosferi, korku, gerilim ve gizem unsurları çok iyiydi. Özellikle ilk 300 sayfası çok çok iyiydi. Daha sonra polis işin içine dahil olunca kasvetli atmosfer biraz düşer gibi oldu ama sonrasında toparladı. Yinede polisiye kısmı olmasaydı daha mutlu olurdum. Finali de çok güzel bağlandı. Korku, gerilim, gizem ve polisiye okumak istiyorsanız işte o aradığınız kitap bu derim.
2024 51. kitabı
Okunma: 24 Nisan 2024 22:27
Merak ve gizemin son ana kadar devam ettiği bir kitap önerisi => Kan Hasadı ;) Başlarda biraz sıkıcıydı :( Sonrası .... Okuyunuz ;) NOT:Application error: a client-side exception has occurred (see the browser console for more information). Bu uyarı beni benden alıyor :((
2021 15. kitabı
Okunma: 17 Mart 2021 22:18
Yazarın okuduğum 3. Kitabı ve aralarında en beğendiğim eseri bu oldu. Olay kasabada küçük çocuk ölümleri üzerine kurgulanmış. Kasabaya gelen papaz ve çocuğunu kaybetmiş bir anneye destek veren psikiyatrist olayları araştırıyor. Üç küçük kız çocuğu benzer şekillerde ölüyor. Kasabanın da sıradışı gelenekleri bu ikilinin dikkatini çekiyor. Kitabın sonunu akla gelmeyecek şekilde bağlasa da yazarın anlatımını yine beğenmedim. Konular arası geçişi düzgün yapamadığından insan okurken konsantre olmakta zorlanıyor.
2025 102. kitabı
Okunma: 26 Aralık 2025 14:15
Kitap bir çırpıda bitebilecek kitaplardandı,severek ve ilgiyle okudum.Bir kasaba içerisinde küçük kızların ilginç ölümleri ile alakalıydı,kasabaya yeni taşınan 3 çocuklu ailenin de küçük kızları ve başlarına gelen olayların da olduğu sürükleyici bir romandı.
2021 23. kitabı
Okunma: 09 Temmuz 2021 10:00
Yazarın üçüncü kitabı, ilk iki kitabına nazaran biraz daha zayıf buldum, ilk iki kitapta güçlü kadın karakterler vardı bu kitapta da yine aynı gelenek sürdürülmüş, yine beklenmedik bir son, bir sözüm de yayınevine yazarın iki kitabı daha var ve liste fiyatları 110 TL, çalışan biri olarak ben bu kitaplarda %50 indirim görmeden almam öğrencilerin gençlerin nasıl kitap alabileceğini daha doğrusu alamayacağını düşününce ülkemizde neden bu kadar az kitap okunduğunu da üzülerek anlıyoruz, aslında bir yazarın yazım tarihine göre sırayla kitaplarını okumasını seviyorum gelişimini dildeki değişimini görebilmek için ama şimdilik bekleyeceğim. Keyifli okumalar.
2021 45. kitabı
Okunma: 09 Mart 2021 17:21
Merhabalar kan hasadı kitabında ingilterenin blackburn şehrinin heptonclough taşmasına geçmektedir. Kasabanın psikiyatristi olan evi oliver ve kasabaya yeni atanan papaz harry yıllar önce kasaba halkından ufak kız çocuklarının cesetlerini bulurlar. Bu arada kasabaya yeni taşınan fletcher ailesinin erkek çocukları ise kasabada dolaşan ebba isimli garip bir kızın bu cinayetlerden sorumlu olduğunu soylemekte ama kasaba halkı bu kızdan bi haberdir. Peki aslında bu kız kim ve gerçekte var mıdır? Okuduğum diğer sj bolton romanlarina nazaran ilk 200 sayfasını biraz çorba gibi anlatıp okuyucuyu yoran ve okurken sıkan kitap aha sonrasında ise konu bütünlüğünü sağlıyor ve okuyucuyu merakta bırakan bir akicilikla devam ediyor bu sefer rituelistlik bir kitap degilde daha çok psikolojik gerilim tarzında bir kitap bekliyor bizi ayrıca kitabın bir çok karakterinden söz etmedim çünkü okuyacak olanlar için kitabın hiç bir anlamı kalmazdı eger sj bolton seviyorsanız okumanız için tavsiye ederim.
2024 18. kitabı
Okunma: 23 Nisan 2024 01:33
Yazarın okuduğum ilk kitabıydı. İngiltere’nin küçük bir kasabasında geçen güzel betimleme ile başlayan bir kitap başlarda kasabanın gelenek ve göreneklerini, kültürünü anlatarak başlayan ve sıra dışı bir çocuk seslerinin gelmesiyle devam eden ve hikayedeki bir ailenin küçük çocuğunun korkutucu ve ürkütücü karakterler görmesi ile başlayan cinayetlere kadar varan Olayın, görülen karakter tarafından işlenen cinayetler olduğu sanılan ama sonunda çok farklı bir hikaye ile biten sürükleyici bir kitaptı.

S. J. BoltonYazar · 6 kitap
Sharon J. Bolton, üç kız kardeşin en büyüğü olarak İngiltere'de Lancashire'da doğdu ve büyüdü. Küçük yaşlardan itibaren bale, step ve caz eğitimi aldıı ve Loughborough Üniversitesi'nde drama okudu. Erken kariyerini pazarlama ve halkla ilişkiler alanında geçirdi. Kocası Andrew ile tanıştığı Warwick Üniversitesi'nde İşletme Yüksek Lisansı (MBA) yaptı. Evlendikten sonra Londra'ya taşındılar ve Sharon, burada bir dizi halkla ilişkiler görevinde bulundu. Serbest çalışmak, bir aile kurmak ve yazmak için Londra'dan ayrıldılar. Eşi Andrew ile birlikte halen Oxford'dan pek de uzak olmayan Chiltern Hills'deki bir köyde yaşıyorlar. Bir oğlu var.