12 Ocak 2024
Pegasus Yayıncılık
Orijinal Adı:
Like This

Elimden bırakamadım ama bitsin artık diye :D
·448 syf.·
2024 32. kitabı
Herkese selam. Muhtemelen çoğu kişi tarafından çok sevilen bir polisiye-gerilim yazarına şu an haksızlık edeceğim ama bana hiç hitap edemedi kitap. Katili ararken yer yer sıkıldım, slow burn oldu mu
2024 22. kitabı
Okunma: 29 Nisan 2024 09:56
Kitabı elinize aldığınızda ilk sayfadan itibaren keyifli bir yolculuğa çıkıyorsunuz. Olay örgüsü orta kısmından itibaren detaylı bir şekilde ilerlemesine rağmen karakterleri yanınızda hissedecek
2025 83. kitabı
Okunma: 25 Kasım 2025 00:00
Kitabın psikolojik gerilim yönü, yazarın diğer kitaplarına göre daha düşüktü. Yine çok akıcı ve sürükleyici bir kitaptı. On bir yaşındaki çocuğun ağzından anlatılan kısımlar ilk başta kimilerine sıkıcı gelebilir ama okudukça alışılıyor. Beşinci senfoni ve intihar okulu kitaplarına göndermeler vardı. Seri ayrı da okunabilir ama önceki kitaplarda yaşanan olaylara hakim olmak adına sırayla okumanızı tavsiye ederim. Yazarın çevrilen bütün kitaplarını okudum. Hepsi birbirinden güzeldi. Kötü diyebileceğim hiçbir kitabı yok. Tarzını çok seviyorum ve yeni kitaplarını merakla bekliyorum.
2025 27. kitabı
Kitap ilk sayfasından son sayfasına kadar ağır aksak ilerleyen bir kitap Yazar karakterlerden birini özellikle suçlu olarak düşündürmek için elinden geleni yapmış ve bunu aralıklarla okuyucunun gözüne sokarcasına yinelemiş Artık diyorsunuz ki o kişi bu kadar anlatıldığına göre kesinlikle o değil Bölüm aralarında farklı karakterlerin hayat hikayelerine de yer verilmiş hem de gereksiz ayrıntılarla bezeye bezeye Hiç bir sayfada heyecan yok benim için öylesine sırf kitap bitsin diye yapılan bir okuma oldu
2024 76. kitabı
Okunma: 25 Temmuz 2024 22:17
Hellooo nasılsınız bakalım? Polisiye özlemime kalemine hayran olduğum S.J.Bolton ile son verdim. Cani, bir Kan Hasadı, bir Zehir ya da bir Kurban değildi ama yazarcığım kalemini ve zekasını yine konuşturmuş. Konu gizemli tüyler ürpertici ama aşırı slow burn ilerliyor. Yani polisiyede bu kadar ağır aksak ilerlemek kitabın eksi puanıydı. Efenim kitapta peşpeşe öldürülen ve rıhtıma bırakılan on ila on iki yaş aralığındaki erkek çocuklarının katilini arıyoruz. Seri katilimiz karda yürüyüp iz bırakmıyor ama dedektiflerimizin de dediği gibi bir yerde mutlaka bir hata yapacak! Kitabı hem dedekfitlerin bakış açısıyla hem de on yaşındaki Barney'in bakışıyla okuyoruz. Yalan yok şahsen Barney için bir yanım hep üzüldü. Sanırım hâlâ da üzülüyor. Özellikle naif ve kırılgan çocukların bu denli acı çekmesi üzücüydü. Polisiye, gizem ve bence bir tutamda korku seviyorsanız gözüm kapalı önereceğim bir yazar ve kitapları. Beklemeyin alın OKUYUN ve OKUTUN KitapRüyasından Sevgilerle

S. J. BoltonYazar · 6 kitap
Sharon J. Bolton, üç kız kardeşin en büyüğü olarak İngiltere'de Lancashire'da doğdu ve büyüdü. Küçük yaşlardan itibaren bale, step ve caz eğitimi aldıı ve Loughborough Üniversitesi'nde drama okudu. Erken kariyerini pazarlama ve halkla ilişkiler alanında geçirdi. Kocası Andrew ile tanıştığı Warwick Üniversitesi'nde İşletme Yüksek Lisansı (MBA) yaptı. Evlendikten sonra Londra'ya taşındılar ve Sharon, burada bir dizi halkla ilişkiler görevinde bulundu. Serbest çalışmak, bir aile kurmak ve yazmak için Londra'dan ayrıldılar. Eşi Andrew ile birlikte halen Oxford'dan pek de uzak olmayan Chiltern Hills'deki bir köyde yaşıyorlar. Bir oğlu var.