10 Mart 2023
Hayy Kitap

Her şey planlandı, her şey tasarlandı ve sıra bize geldi.
·240 syf.·
2025 153. kitabı
Bu kitap seni rahatlatmayacak, tam aksine rahatsız edecek. Ama o rahatsızlık, gerçeklerin kıyısına yanaştığının işareti. Kasem, sistemin maskesini düşüren, gizli odakların karanlık yüzünü gösteren bir ifşa metni. Eğer uyumak istiyorsan bu kitabı eline alma. Ama eğer gözlerini açmaya cesaretin varsa, Kasem seni derinden sarsacak.
Kitap İncelemesi
KasemEray Hacıosmanoğlu · Hayy Kitap · 2023170 okunma
"Vatanını savunurken ölen, şehittir.."!!
2023 39. kitabı
Allah'ın selamı üzerinize olsun.. Kitap çok yeni ve ilk inceleme benden :) Yazarın okuduğum 2.kitabı ve
Mahfuz
Mahfuz
kitabından daha ilgi alanıma girdiğini söyleyebilirim. Anlatış tarzı benliğimi, Türklüğümü tekrardan derinden hissetmeme sebep oldu. Merak uyandıran tam da ülkemiz hakkında bilmemiz gereken mevzuları detayları ile anlatıyor eserinde. Şeytanın planını, insanlığın hayvanlar gibi çiplenmesini, iklim değişikliği, aşı içindeki grafen tehlikesi, cinsiyetsizleştirme ve Türklerin atalarını, vatanını, milletini ve soyunu unutmasıne sebep olan konulara değiniyor. Ben okurken büyük heyecanla okudum ve damarlarımdaki kan akışını hissettim. Ne mutlu Vatanını, milletini, atasını, soyunu bilene sahip çıkana!! Ben beğendim, bana hitap eden bir eserdi. Okuyun, okutun efendim.. :) Sevgiler..
Puan vermedi·240 syf.·
2023 117. kitabı
Mahfuz kitabının devamı niteliğinde bir kitap. Bazı güruhların dini, siyaseti, milli manevi duyguları kendi çıkarı için nasıl da hunharca kullandığını gözler önüne seriyor. İçi boşaltılan bu kavramların, nasıl tehlikelere yol açabileceği, kitapta genişçe yer alıyor. Yazarın hem Mahfuz kitabı hem de Kasem ( Yemin) kitabı oldukça akıcı.
·240 syf.·
2023 12. kitabı
Kitaba başladığımda, ne güzel bir milli ruhla yazılmış, adeta Mehmet Âkif Ersoy'un kaleminden çıkmış gibi hissetmiştim ki, kitabın sonuna yazar İstiklal Marşı'nı koymuş. Duygulandım. Yer yer öğrendiklerim üzdü beni. Ama inanıyorum bu hikayenin sonunda üzülen taraf biz olmayacağız!
Araştırma-İnceleme
2024 9. kitabı
Okunma: 23 Haziran 2024 13:30
Yazarın Mahfuz kitabını okurken çok merak ettiğim, bu kadar da olmaz, nasıl görmeyiz dediğim çok yer olmuştu. Kasem kitabını okurken, Müslüman olarak çoğu şeyi artık göremediğimizi, bize uydurulan yalanlar ile asıl gerçek olanlarlar arasında sıkışıp kaldığımızı fark ettim. Kitabı okurken ülkemizin ve birçok Müslüman ülkenin başına gelmiş-getirilmiş- hâlâ da gelmekte olan felaketlerin daha önceden planlı olduğuna inanmak istemedim. Herkesin okumasını tavsiye ederim. Gerçekler bu kadar açık ve gözümüzün önündeyken hâlâ görmüyoruz. Rabb'im de dediği gibi 'hiç akletmez misiniz, düşünmez misiniz' sözleriyle bakmak gerek.
Kasem
Kasem
2024 11. kitabı
Türkiye üzerinde oynanan oyunları, belgeleriyle ortaya koyuyor. Mülkiyetsizlestirme, cinsiyetsiz toplum, dinsizleştirme, bütün değerlerin yok edilmesi, hastalıklar, depremler, iklim krizi yalanları vs. Şeytan savaşı başlattı. Maraş depremi ile 11 kent ve onlarca ilçe savaşın ilk fitili. Tabi öncesinde covid yalanı da var. Bir çok planı masaya yatırıyor kitap. Tavsiye edilir.
2024 16. kitabı
Okunma: 11 Ağustos 2024 10:38
"Anlamak artık bir mesele değil, ölüm kalım meselesidir." Sanırım bu cümleyle başlamak lazım incelemeye. Kitap günümüz insanlarını, devletlerini ilgilendiren birçok konuya değinmiş. İklim krizinden büyük sıfırlanmaya, aşılardan sosyal kredi puanlama sistemine, cinsiyetsizleştirmeden tek dünya devleti kurma planlarına vs. ... Okurken birçok yerde bunu da planlamışlar mı gerçekten, bu da doğru olabilir mi diye düşünmeden edemiyorsunuz. Belki bazı yerlerde o kadar da değil diyip bir komplo teorisi olduğunu düşünebilirsiniz ama yazar birçoğunu açıklamasıyla birlikte ifade ediyor. İnanıp inanmamak artık size kalmış. Lakin önemli olan da bu değil, artık uyanmamız gerekiyor. Düşman artık açıktan savaş yerine farklı yollara başvuruyor. Bunu yaparken de ne din ne milliyet ne de ahlak gözetiyor. Bizim de yapmamız gereken aklımızı kullanmak, sorgulamak ve ne olursa olsun birlik olmak. Çok daha fazlası için okumanızı tavsiye ederim.. Kitabın sonundan şu cümleler ve bir ayetle bitireyim; Soruyorum, biz değilsek kim? Şimdi değilse ne zaman? " Senden olanlar ile yola çık. İçinizden hiç kimse geriye dönüp bakmasın! " (Hud 81)
2024 5. kitabı
Okunma: 22 Nisan 2024 16:45
Akıcı ve sade bir dile sahip, dünya da ve ülkemizde yaşanan olayları farklı bakış açısı ile anlatan güzel bir kitap. Uyanmak ve uyandırmak için okunmalı..
2023 12. kitabı
Okunma: 10 Nisan 2023 21:43
“Bir çok olaya farklı açılardan bakmanızın kapısını açan bir kitap. Okudukça hayretiniz artıyor, hayret ettikçe okuyorsunuz. Depremler, göçler, aşı, haince planlar; içerisinde neler yok ki…Okunması gereken kitaplardan birisi olduğunu düşünüyorum.”
2023 37. kitabı
Okunma: 08 Aralık 2023 12:49
Biz bu dünyayı konvansiyonel bir akılla okuyup şeytanı eski usuller ile beklerken şeytan tabii ki boş durmadı ve her kılığa girdi. Hic olmadığı kadar insanlığı ele geçirmek için her şeyi tek tek planladı. Oyunun kurallarından çok kendisini yerle bir etti Savaş başladı ve geriye dönüş yok.

Eray HacıosmanoğluYazar · 5 kitap
Beykent Üniversitesi Grafik Tasarım Bölümü’nden okumanın yanında meslekle ilgili çeşitli akademilerde özel eğitimler aldı. Türkiye’nin en önemli reklam ajanslarında Sanat Yönetmenliği yaparak marka oluşturma, iletişim dili, tasarım ve uygulama süreçlerinde ustalaştı. Bir medya kuruluşunda Genel Kültür Dergisi başta olmak üzere birçok kurumun başında 6 yıl sanat yönetmenliği yaparak yayınevi, genel kültür radyosu gibi tüm kültürel alanlarda çalışmalar, içerikler, dergiler ve kitaplar hazırladı. Katıldığı psikoloji eğitimleriyle birlikte Atatürk Üniversitesi’nde Sosyoloji eğitimi alıyor. Yedi yıldır Psikosanat adında kendi reklam ajansını yönetiyor ve yeni medya düzeniyle geleceğe emin adımlarla yürüyor. Asya adında bir kız çocuğu babası.