37 dk.
İlk Yayın Tarihi:
2016
Yeni Yaşam Yayınları

2026 164. kitabı
...Bu yüzden doğru soru, hangi dini ka- bul edeceğiz değildir. Doğrusu şudur: Bizleri günahımızdan Göksel Babamıza döndüren, dinin ötesin- deki kurtarıcıyı kabul eder miyiz? Doğru soru, "Han- gi stille karaya varabilirim?" değil, "Beni kurtaracak gemi var mi?' olmalıdır.... Kaybolan Oğul
Din
Kaybolan OğulKutsal Kitap Araştırma Merkezi · Yeni Yaşam Yayınları · 2021103 okunma
Dinler gerekli mi?
2024 2. kitabı
Okunma: 10 Ocak 2024 21:03
Dinin ötesinde serisinin ikinci kitabı. Kitapta dinlerin Tanrı için çok da önemli olmadığı ve kurtuluşumuzun sadece isa mesih ile olacağını anlatıyor. Peki Tanrı dinleri takmıyor ise isa mesih’ in ne farkı var diğerlerinden ?
Tanrı ve İnsanlar
Düşünmek hm
2023 39. kitabı
İsa’nın anlattığı bu hikaye’ye günümüzde görmek çok mümkün aw.Büyük oğulun yine de ilgi ve diğerleriyle mutluluk istemesi bence hiç yanlış değildi ama asıl konumuz o değil eh.
Beğendim
2020 7. kitabı
Okunma: 23 Ağustos 2020 00:32
Ücretsiz İncil ile birlikte gelen anketleri doldurunca gelen bir başka kitap. Kitapta, İncil'deki Kaybolan Oğul benzetmesi aktarılıyor ve açıklanıyor. Doğrusu ben beğendim.

Kutsal Kitap Araştırma MerkeziYazar · 0 kitap
Merkez, 1960’lardan itibaren Kutsal Kitabın (Tevrat, Zebur ve İncil) ve Mesih inancının doğru anlaşılması ve bilmeyenlere anlatılması için çalıştığını ifade etmektedir.