Kasım 2016
Orijinal Adı:
The Accident

2018 8. kitabı
Okunma: 26 Ocak 2018 15:00
Bir politikacının onbeş yaşındaki kızı bir otobüsün çarpması sonucu yaralanıp, komaya girer. Herkes olayın kaza olduğunu düşünürken, otobüs şoförü kızın bilinçli olarak otobüsün önüne atladığını iddia eder ama kimse kendisine inanmaz. Yirmi yıl önce psikopat sevgilisinin yaşattığı travmanın psikolojik etkilerinden kurtulamamış olan kızın annesi, çocuğunun başına gelenleri öğrenmek için bir dedektif gibi iz sürmeye başlar. Başlangıçtaki zaman geçişlerini biraz sıkıcı bulsam da kısa süre sonra konu hızla ilerleyip okuru içine çekiyor. Güzel bir kitap.
Mutlaka okuyunn
2024 3. kitabı
BA-YIL-DIMMMMM.. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Ergen, genç, yetişkin, orta yaşlı, çocuk, ebeveyn her kesimine ve yaşa hitap eden bir kitap öncelikle. İçerisinde her yaştan kişilerin anlayacağı olaylar, çıkaracağı dersler var. O kadar çok sevip keyif aldım ki. Kitap aşırı derece sürükleyici, okuttukça okutuyor kendisini. Merak unsurunu bir an olsun bıraktırmıyor. Bazı kısımları klişe gibi duruyor ancak bir bakıyorsunuz çok orijinal işlenmiş kitapta. Özellikle genç kızların, toksik, manipülatif ilişki içinde yaşayan kızların, bu devirde okuması gereken bir kitap. Anlık heyecanların, aşk sanılan duyguların insanı ne hale getirdiğini, yıllar sonrasına bile nasıl yansıyabileceğini gösteriyor. Yalnız aşk, ilişki dedim fakat kitap salt romantizm değil gizem yürü ağırlıklı.
2017 34. kitabı
Okunma: 15 Mayıs 2017 14:05
Bu kitap, kitap evlerin de kıyıda köşe de kalmış bir kitap.. Beklediği ilgiyi göremem üzücü. Hakikaten etkileyici akıcı ve sonuna kadar merak uyandıran bir kitap. A.S.A HARRISON/ Sessiz Kadın, FIONA BARTON/ DUL kadar etkileyici bir kitap... Kitabın yayın evi yeteri kadar reklam yapmadığından ilgi görmediğini düşünüyorum. Psikolojik gerilim sevenlerin beğeneceğini umuyorum ve tavsiye ediyorum...
·345 syf.·
2022 6. kitabı
Bu kitap, bazen birbirimizi korumak için birbirimize söylediğimiz sırların ve yalanların harika bir örneği. Okurken Sue'nun her adımında yaşadığı psikolojik ıstırabı hissettim. Kocası ona inanmasa bile kızı için sonuna kadar savaşmaya devam ederken kızını neredeyse ondan koparacak olan sırrı çok geç olmadan açığa çıkarmasını dileyerek okudum. Sue’nun geçmişini okumak oldukça zordu. Bazı noktalarda kendime bunun gerçek olmadığını ve bir roman okuduğumu hatırlatmak zorunda kaldım. Bu psikolojik gerilim kitabı, duygusal istismar ve fiziksel şiddetin ne kadar zorlu olduğu hakkında hiçbir şey bilmeyenlere bir şeyler katacak şekilde ele alıyor. Sonuç olarak, geçmişlerimizden kaçmanın kolay bir yolu olmadığını gösteren bu kitap türün hayranlarına hitap edecektir. Keyifli okumalar.

C. L. TaylorYazar · 2 kitap
C. L. Taylor, Bristol'de genç oğlu ve partneri ile birlikte yaşamakta. Kurgu romanları yazmaya 2005 yılında başlayan Taylor'ın hikâyeleri, çeşitli ödüller alarak bazı edebî dergilerde ve kadın dergilerinde yayımlandı. Psikoloji dalında lisans derecesi bulunan Taylor'ın ilgi alanı özellikle kriminal psikoloji. Diğer ilgi alanları arasında örgü örmeki Dr. Who, Sherlock, Great British Bake Off adlı TV programı, Margaret Atwood bulunuyor ve karanlık hikâyelere duyduğu büyük sevgi için Roald Dahl'ın Tales of the Unexpected adlı kısa hikâyelerini suçluyor.