İlk kitaptan bu kadar nefret etmişken ikinci kitabı neden okudum bilmiyorum.
Sevmedim. Yazarın kalemi değişmiştir diye unut ettim ama yanılmışım.
Söyleceğim tek şey “Ben böyle saçma şey görmedim.”
Her yazılana saygım vardır ana keşke bu ve ilk kitap kitap olmadan kaysaymış..
Merhabalarrrrr
Bugün keskin serisinin 2. Kitabı olan #keskinveda ile geldim. @berna_ilgn yazarın kalemini gerçekten çok seviyorum. Bazı kitaplara veda etmek çok zor gelir bana sizede öyle olur mu. Mesela ben kitabı okurken yaşar ve aynı zamanda kitap içerisinde gibi olurum. Oyüzden kitaplarımı rafa kaldırmak zorlar bazen beni.
Ahh zeynep ve Uygar çok şeyler yaşadılar. Birbirlerine yaşattılarda. Çok kırıp döktüler. Birbirlerine ne yaparlarsa yapsınlar karşı koyamadılar. Bazen başka çıkış olmaz ya hah o şekilde. Ama çok güzel sevdiler uygar sevdiği kadını üzdüğü gibi çokca güzelce sardı sarmaları toparladı. Zeynep'in annesi artık daha güvende sağlıkta. Uygar bir bir hayatına dokunmaya başladı güzelleştirdi.
Peki uygar sevdiği kadını düşmanlarından nasıl koruyacaktı?.
kokusunda can bulduğum kadın sen benim uçurumum olacaksın.
Cayır cayır yakıyorsun be Zeynep
Berna Ilgın
Sonra bir moda tasarımcısı gelir ki Ramon Sayfalar akıp gitti bir bakmışım veda etmeye adım kalmış yani. Ramon sen bu kitap'ta her seferinde favorim olmayı nasıl başarıyorsun. kitabı okuyacaklar bir sayfaya üzülürken ansızım Ramon ve deli kadir çıkacak ve neye ne kadar güldüğünüzü bilemeyeceksiniz. Okuyanlar beni anladı zaten. su gibi akıp geçti kitap. O son olay neydi öyle. Tabi zeynep yaptı yine yapacağını
Söylesene bana gülünce böyle güneş gibi parlamayı nasıl başarıyorsun.
Sizi hiç unutmayacağım. Uygar EzeloğluZeynep
Kitabı çok severek okudum. Ama yine tabiki final dönemime denk geldiği için bu kadar geç bitirdim. Uygar ve Zeynep harika bir çift insan keşke gerçek hayattada böyle adamlar olsa diyor keşke olsaydı. Ama maalesef her güzel şeyin de bir sonu var bu hayatta özellikle de her kitabın sonunda çok üzülüyorum keşke hiç bitmeseler diye ama aynı zamanda da çok merak ediyorum her kitap okumayı sevenin yaşadığı bir çelişki bu. Ramon karakteri kitaba neşe katmıştı ilk kitapta olduğu gibi burada da ramon sahnelerinde kahkahalarla güldüm.
Keskin 2 birin devamı biri okuduktan sonra ikincisi tabiki okunmalı sonuna yaklaşırken bitmesini istemediğim ilk kitapti yazarın kalemi gerçekten mükemmeldi💯
Selam kitapseverler
#Mafya kurgusu severlere harika bir öneri ile geldim. Yazardan okuduğum ilk kitaplar.
Zeynep Maral; üniversite öğrencisi. Üvey babası ayyaşın teki. Çalıştığı kafeden kazandığı