10 Mayıs 2023
Odessa Yayınevi

2025 126. kitabı
Okunma: 01 Ağustos 2025 23:02
Merhaba değerli kitapseverler Bugün sizlere Melahat Sevinç'in kaleminden çıkan "Köksüz" adlı kitabı tanıtmak istiyorum. Kitapta, ismi bilinmeyen bir kadın psikolog karakterimizin yanına terapiye gelen Ayfer Hanım, Burak Bey ve Dicle Hanım gibi karakterlerin yaşadıkları problemleri, içsel hesaplaşmalarını ve psikologumuzun sosyal medya üzerinden tanıştığı "Bay Y" ile olan diyaloglarını okuyoruz. Ancak kitabın son sayfalarında yaşanan olay beni gerçekten ters köşe yaptı. Finali şok edici bu muhteşem kitabı kesinlikle herkese tavsiye ediyorum.Yazarımızın kalemine sağlık okuyucusu bol olsun.
Köksüz
2026 15. kitabı
KÖKSÜZ MELAHAT SEVİNÇ ODESSA YAYINLARI Merhabalar Sevgili Kitap Dostları Bugün sizlere Değerli Yazar Melahat Sevinç'in kaleminden çıkıp @odessa.yayinevi tarafından yayınlanan 'Köksüz' adlı kitap yorumuyla geldim. -Sizi ilk sayfasından içine çekip son sayfasına kadar merak içinde ilerletmeyi başaran kitapları okumayı sever misiniz? Cevabınız evet ise o zaman bu kitap tam sizlik derim. Neden mi? Hadi o zaman yorumumla az biraz kitap içeriği hakkında bilgi vereyim size . -Kitabımız 88 sayfadan oluşmaktadır... Anlatımı yalın ve anlaşılırdı. Hayatın karmaşık labirentlerinde kaybolmuş, kendini 'köksüz' hisseden bir psikoloğun dokunaklı hikayesi... Melahat Sevinç'in kaleminden çıkan "KÖKSÜZ", kendi içsel boşluğunu doldurmaya çalışan bir kadının, danışanlarının ve gizemli bir yabancının hayatıyla kesişen yolculuğunu anlatıyor. Yalnızlık, kimlik arayışı ve değişimin sancıları... Bu kitapta kendi 'köklerinizi' bulacak, hayatın zorlu sınavlarıyla yüzleşirken duygusal bir uyanışa tanık olacaksınız. Kendi hikayenizde bir parça bulacağınız, düşündüren ve ilham veren bu romana hazır mısınız? Hemen seçkin kitap mağazalarından "Köksüz" adlı kitabı temin edip okuyabilirsiniz. Şimdiden tüm okurlara keyifli okumalar dilerim. Yazarımıza yazma yolculuğunda başarılar diler, kitabının nice okurlara ulaşmasını dilerim. Kitaplar ışığınız olsun. Kitapla kalın Takipte kalın . Köksüz Melahat Sevinç
Edebiyat & Roman
2025 134. kitabı
" Zaman olanları unutturmaz siz değişirsin, yaşananlar zamanla silinmez siz zamanla değişirsiniz..." Selam Melahat Sevinç'in kaleminden #köksüz mesleği #psikolog olan anlatıcımızın hayatından bir kesime göz atıyoruz. Mesleği insanları dinleyip onların sorunlarını çözmede yardım etmek olan anlatıcımız yalnız bir insandır. İnsanlar ile yakınlaşmayı sevmeyen ya da bundan çekinen , sosyal hayatı olmayan biridir. Onun deyimi ile" Terzi kendi söküğünü dikemez" misali yaşamına devam eder. Terapi yaktığı insanları onunla birlikte tanırken aslında onu daha iyi tanımış oluyoruz. Danışanları ile olan konuşmaları ve o sırada düşündükleri onun hakkında ipucu veriyor. Bir gün telefonundan gelen bildirim sesi ile istemese de hayatı farklı bir yöne verilmeye başlar. Uygulamadan üç kişi onu ekliyor. Sadece birisi dikkatini çekiyor. Profili eksik ve fotoğrafı yok. Onu ekliyor ve ne kadar çekince ve kendini geri çekse de konuşmaya başlıyorlar. Anonim olarak konuşmak da zordur onun için . Bakalım kabuğundan çıkabilecek mi?... Kitabın sonuna ise tam bir sürpriz İnceleyerek ve hızla okunan kitabı sevdim. Yazarın akıcı bir dili var. Karakterin ruh halini davranışları ve düşünceleri ile okuyucuya geçirmeyi başarıyor. Kitabı bitirdikten sonra karakterin kalan yaşamını nasıl devam ettirdiği ve ne karar verdiğini merak etmeden duramadım