Çnilip 6 gezegeni ve dünya arasındaki mesafe hayattan geçip giden bir saniye kadar yakındır . .
Kamyon yolculuğundan uzay yolculuğuna en nihayetinde geçmişe yolculuk.
Kitabı bir solukta bitirdim. İpuçları kitap içerisinde olgunlaşarak okuyucuyu çarpıcı bir sona sürüklüyor. Kitabın sonunda yer alan "Çnilib 6 ile dünya arasındaki mesafe hayattan geçip giden bir saniye kadar yakındır" sözü anlam kazanıyor. Tamamen kurgu üzerine yazılmış kitap, kurgu severleri tatmin edecek düzeyde.
1987 yılı Balıkesir ili Dursunbey ilçesinde doğan yazarın, yaşayıp büyüdüğü yer Kütahya ili Tavşanlı ilçesidir. İlk ve Orta eğitimini Tavşanlı ilçesinde tamamlamıştır.
Uludağ Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümünü 2012 yılında bitirmiştir. Üniversite eğitimi yıllarında Türk Eğitim Gönüllüleri Vakfında gönüllü olarak çalışmıştır.
Beş yıldır Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda Psikolojik Danışmanlık görevini yerine getirmektedir. Şu anda Kütahya ili Emet ilçesi Ashaboğlu Ortaokulunda mesleğine devam etmektedir. Meslek hayatı içerisinde Mülayim Dede Özel Eğitim Uygulama Merkezi Kurucu Müdürlük görevini başarı ile yerine getiren yazar, Askerliğini Şırnak’ta mesleği üzerine uzun dönem askerlik yaparak ifa etmiştir.