Köz ve Kül

2015
Kültür Ajans Yayınları

2022 23. kitabı
Okunma: 19 Haziran 2022 13:51
Köz ve Kül, yazım biçimi nedeniyle kendi başıma önyargıyla almayacağım bir kitaptı ama zannettiğimin aksine içindeki karakter Burhanettin'in günlüğü niteliğinde sayılabileceği için okuması keyifli ve oldukça kısaydı. Kitap, Ankara'da yaşayan bir öğretmenin hayatından bir ufak bir kısmı dizeler şeklinde anlatıyor. İçinde çok çeşitli konularda dizeler mevcut :). Adil Han'da umduğumu bulamamış ve tam çıkacakken son bir sahafa girdim. Sahafçı elektronik sisteme geçmediği için sorduğum kitaplar yerine bana kendi okuduğu kitaplardan önerdi ve biraz sohbet ettik. Daha sonra bu kitabı bir denemelisiniz diyerek Köz ve Kül'ü verdi. Sahafın aynı zamanda kitabın yazarı olduğunu anlayıp şans vermek istedim. Söylediği gibi kitabı beğendim. Normal okuma tarzım dışında bir kitap okumama vesile olan ve birkaç da hediye kitap veren Göktuna Rahmi Bey'e çok teşekkür ederim umarım yolum tekrar kendisinin sahafına düşer ve sohbet edebiliriz.
İnceleme
Köz ve KülGöktuna Rahmi · Kültür Ajans Yayınları · 20154 okunma
2020 38. kitabı
Bir solukta okuyacağınız bir kitap. Kitap Ankara'da ; Kızılay,Ayrancı,Kale,Polatlı bölgelerinde geçiyor.Kitabımızın ana karakteri Burhanettin felsefe öğretmenidir ve kitap onun konferans salonunda gerçekleştirdiği konuşmayla başlar.Okumanızı tavsiye ederim.
Köz ve KülGöktuna Rahmi · Kültür Ajans Yayınları · 20154 okunma