Kızıl Serçe Üçlemesi 3. kitap

The Kremlin's Candidate: Red Sparrow Trilogy #3
Ciltli

KREMLİN ADAYI
2021 28. kitabı
Merhabalar sizlere Kızıl Serçe Üçlemesinin son kitabıyla geldim. Konusu fevkaladenin fevkinde olan bu kitabı yazar uzatmalara oynadığı için biraz zorlanarak okuduğumu itiraf etmek isterim. Dominika ve Nate ikilisini okurken çok heyecanlıydım. İşlerini gerçekten de çok iyi yaptıklarını düşünüyorum. Dominika çok gizli bir karakterdi. Her şeye rağmen özellikle amcasına rağmen savaşıp kazanmasını bildi. Çok iyi yerlere terfi etti. Daha önce bir Rus servisinden yazılmış bir kitabı okumamıştım. Bu konuda çok etkilendiğini belirtmek isterim. Çünkü birçok olayların gerçeğe dayandığını düşünüyorum. İlk kitap durağan geçsede diğer iki kitap kendini biraz daha açtı. Tekrar belirtmek isterim ki içerisinde geçen Rusça kelimeler beni yordu. Ama yinede sizlerde güçlü karakterleri okumayı seviyorsanız ve özellikle Rus teşkilatını merak edip polisiye kitaplarına ilgi duyuyorsanız bu seriyi alıp okumalısınız.
2021 37. kitabı
Okunma: 08 Nisan 2021 20:13
Rusya karşı istihbarat şefi Dominika Egorova ve sevgilisi CIA ajanı Nate Nash, ABD hükümetinde çalışan Rus bir ajanın peşine düşüyorlar bu kitapta. BEKLENMEDİK BİR SON var serinin üçüncü kitabında! Korkusuz kadın kahramanımız yine serüveni okuttu ve kurgu anlamında da güzeldi. Ayrıca yazarın kendine güvenini kitapta hissedebiliyoruz. Ben eski ajanım diye bangır bangır bağırtıyor kitabı. Bu kadar detay bu kadar bilgi. Diline bir türlü alışamadım alıştım aslında ama bir türlü onu kabullenemedim. Uzun soluklu okuma yaptığım bir seri oldu. Buna rağmen dediğim kurgu sağlamdı. Keşke daha az detaya yer verebilseydi, kitabın gereksiz uzatıldığını düşünüyorum.
2021 42. kitabı
Okunma: 10 Nisan 2021 00:00
Kızıl Serçe üçlemesinin son kitabı "Kremlin'in Adayı " kitabını okudum ve sizlerle paylaşıyorum. Serinin ilk kitabında Dominika Egorova'nın Rus istihbaratına girişi ve eğitimini anlatıyordu. Serinin ikinci kitabında Dominika sevdiklerini kaybettikçe Amerika ile işbirliğine girişmiş ve istihbarat bilgisi sağlamıştı. Serinin son kitabında Rus Devlet Başkanı Putin maddi çıkarları için başka devletlerin dengesini bozmaya çalışıyor. O ülkelerden birisi Türkiye Türkiye'deki terör örgütlerine verilen desteği ve Amerika'nın bu durum karşısındaki tavrını anlatıyor. Putin'in sırları ifşa olurken operasyonların temposu yükselecek. Kitabın baş karakteri Dominika'yı ise çok zor günler bekliyor. Heyecanı ve aksiyonu düşmeyen bir kitap okumak istiyorsanız tavsiye ederim.
Polisiye
2021 48. kitabı
Dominica yeni bir görev için harakete geçtiğinde bu görev bittiğinde başka bir ülkede işine devam edeceğinin rahatlığıyla görevini tamamlamanın telaşı içindeydi. Bu kez hedefinde Amerika donanmasında görevli Deniz üst teğmeni Audrey vardı Audrey bir haftadır Moskovadaydı. Akşam diğer arkadaşları uyurken o barlarda cirit atıyordu.Dominica barda onu takibe aldığında tabiki başına geleceklerden habersiz içkisini yudumluyordu. Bakalım Dominica Audrey'den istediğini alabilecek mi Ve bu görev gerçekten son görevi olup başka bir ülkede işine devam edebilecek mi En önemlisi Nash ile bir araya gelebilecekler mi Evettt Kızıl Serçe üçlemesinin son kitabıda böylelikle bitmiş oldu güzel bir seriydi bu tarz ajanlık,casusluk kitaplarını sevenlere kesinlikle bu güzel seriyi tavsiye ederim