Küçük Tatlı Vahşi

Aralık 2019
Uçan At Yayınları
Türler:

2026 2. kitabı
Selamlarr Küçük Tatlı Vahşi kitabıyla geldim bugün size Vahşi Dişi Kurt çok endişeliydi. Çünkü oğlu Yavru Kurt kendileri gibi vahşi değil vahşiliğin aksine iyilikle dolu bir kurttu. Ne yapacağını bilemeyen Vahşi Dişi Kurt abisine durumu anlatır. Abisi, Yavru Kurt'a vahşiliği öğretebileceğini söylerler. Vahşi Dişi Kurt oğlunu dayısının yanına gönderir. Dayısı Yavru Kurt'a her şeyi öğretmeye çalışır. Yavru Kurt ise büyükanne ile kırmızı başlıklı kızı kandırmak yerine büyükanne ile çay içer. Tavşanları korkutup kaçırmak hiç Yavru Kurt'a göre değildir. Havuçları ise çok sever. Havuçlu turta yapar... Yavru Kurt tarif denemeyi çok seven bir kurt. Sizce yağtığı turtalarla, tatlılarla ne yapacak Renkli, harika çizimler var kitapta. Kitabın sayfaları da kalın, oldukça kaliteli. Vahşi ailesi çocukların çok ilgisini çekecek Her koşulda iyilik yapmayı öğrenecekler. Ayrıca kitabın sonunda harika tarifler de sizi bekliyor. Çocuğunuzla birlikte hazırlamak çok güzel olacaktır İlknur ve Seval S. ile birlikte okuduk. @ucanatyayin Herhangi bir reklam bulunmamaktadır.
2026 7. kitabı
El Hematocrítico / Küçük Tatlı Vahşi Merhaba sevgili kitap dostlarım. Konusunu çok beğendiğim bir çocuk kitabı ile geldim. Temiz içerikli ve oldukça güzeldi. Gelelim kitabın konusuna. Vahşi dişi kurt çok endişeliydi. Çünkü oğlu aşırı iyi davranıyor, vahşiliğe uyum sağlayamıyordu. Annesi destek için abisinden yardım istedi. Oğlunu abisinin yanına göndermeye karar verdi. Oğlunu gerçek bir kurda, vahşi bir kurda dönüştüreceğini söylüyordu. Yavru kurt dayısının kendine söylediklerini yapmaya çalışsa da bir türlü uyum sağlayamıyordu. Tavşanları avlayamıyor ve kırmızı başlıklı kızı korkutmuyordu. Dahası kırmızı başlıklı kızın anneannesine çay içmeye gidiyordu. Etmezmiş gibi tavşanlarla sebze yiyor tarifler hakkında konuşuyordu. Tam bir yüz karası yavru kurt olduğunu düşünüyordu artık dayısı da! Yavru kurdun iyi niyetli olması onlara çok farklı güzel deneyimler yaşatmış ve herkesi çok mutlu etmişti. 6+ yaş için uygundur. #isbirligi #ocak16
Küçük Tatlı VahşiEl Hematocrítico · Uçan At Yayınları · 201922 okunma
Bugün sizlere uçanat yayınlarından çıkan Küçük Tatlı Vahşi kitabıyla geldim. Kitabı okurken ne kadar güzel düşünülmüş bir konu demeden edemedim. Yavru kurtun annesi bir gün erkek kardeşi Vahşi Kurt ile telefonda konuşurken ağlar. Ona çocuğunun 'çok iyi' olduğunu, odasını topladığını, yaşlılara yardım ettiğini ve bu duruma çok üzüldüğünü anlatır. Dayı olan kurt yeğenini kendisine davet eder. Onu bütün akrabaları gibi zalim ve merhametsiz bir kurda dönüştüreceğini söyler. Yavru Kurt ona geldiğinde de hemen çalışmalara başlar. Ondan tavşan avlamasını, kırmızı başlıklı kızı korkutmasını ister. Ama onu tavşan avlamak yerine havuç toplarken, kırmızı başlıklı kızla çay içerken bulur. En sonunda oğlakları kandırmak için kullanacakları unu ve yumurtayı ziyan etmek yerine lezzetli bir havuçlu turta yapar. Turtanın tadına bakan dayısı yavru kurdun yapısını ve yeteneğini kabul eder. Ona bir pastane açar. Ana teması çocukların ilgi ve yeteneklerine saygı duymak olan bu değerli kitabı 1. ve 2. sınıflara öneririm. Okul öncesi miniklere de bir büyükleri okuyabilir. Keyifli okumalar
2025 226. kitabı
Okunma: 10 Aralık 2025 20:45
Herkese Merhaba Bugün @ucanatyayinlari ndan muhteşem bir çocuk kitabı önerisiyle geldim. Küçük tatlı vahşi kurtun annesi yavru kurtun vahşi olmamasından oldukça endişe duymakta çünkü vahşi ailesinin yavru kurdu son derece iyi, yardımsever Bu durumun düzelmesi için dayısının yanına giden yavru kurt ve dayısının vahşilik konusundaki yardımlarına konuk oluyoruz Hem eğlenceli hemde içindeki iyilikten vazgeçmeyen küçük vahşi kurt kendisinden tavşan avlaması istendiğinde tavşanlarla birlikte havuç yerken bulunur, kırmızı başlıklı kızı korkutması beklenirken o dost olmayı tercih eder. Çünkü beklenenin aksine küçük kurdun kalbi iyilikle çarpmaktadır. Kitaptaki çizimlerle de kendini tamamlamış müthiş bir hikaye.. Çocuklara kendimiz olmamız özellikle içimizdeki iyilikten vazgeçmemiz msjını veren harika bir kitaptı. Tavsiye ederim
Mükemmel ötesi
2026 2. kitabı
#okudumbitti Ah nasıl güzel bir kitapsın sen 'Küçük Tatlı Vahşi' günümüz dünyasında hayatı güzelleştirecek her yaklaşım,her davranış yavru bir kurtla sezdiriliyor okuyucuya,okurken nasıl etkilendim anlatamam. Yayınlarını severek takip ettiğim ve her birini çok severek okuduğum @ucanatyayin yine yapmış yapacağını,harika bir kitabı Türk okurlara kazandırmış. Vahşi anne kurt,erkek kardeşi Vahşi kurtla telefonda konuşurken ağlar.Çünkü yavru kurdun davranışları onu tedirgin etmektedir. Kurtların genel özelliği vahşi ve kötü olmaktır.Ama bu yavru kurt çok iyidir ve annesi bu iyiliğinden dolayı büyük bir endişeye kapılır. Odasını toplayan, yaşlılara yardım eden yavru kurt dayısının daveti üzerine onun evine gider.Vahşi Dayı Kurt Yavru kurt'un içindeki güzellikleri yok edip onu vahşileştirecektir ancak işler beklediği gibi gitmez.Tavşan avlamak yerine onlarla havuç yiyen, gülüp eğlenen, Kırmızı Başlıklı Kız'ı korkutması beklenirken onunla piknik yapan, çay içen; oğlakları kandırmak için kullanacağı un ve yumurta ile havuçlu turta yapan yavru kurt dayısını deliye çevirmiştir. Dayısının yaptığı havuçlu turtayı ikram etmesiyle dayısı,onun bu yeteneğine hayran kalır ve ona birbirinden lezzetli pastalar yapacağı bir pastane açar.Peki bundan sonra neler oluyor? cevabı kitapta.Çocuklarımla ara ara soru-cevap yöntemiyle okuduk ve bayıldılar konuya. Tüm çocuklara empatiyi, iyiliği,merhameti zalimce davranmanın kimseye bir şey kazandırmadığını, sevginin ilaç gibi olduğunu anlatan bir eserdi.Çizimler, görseller muhteşemdi. Ayrıca ebeveynlere çok güzel bir mesajı da vardı çocuklarınızı kendi isteklerinize göre değil,onların ilgi ve yeteneklerine göre yönlendirin,onlara saygı duyun. 1. 2. ve 3. sınıfların severek okuyacağı bir kitap. Çocuklar çok
2026 4. kitabı
Bugünkü yardımcılarım minik aşçılar vee size @ucanatyayin 'dan #KüçükTatlıVahşi kitabını tanıtmaya geldik. Kurtlar hakkında masallar heep kötü yazıyor değil mi ? Kırmızı Başlıklı Kız , Domuzcuklar, Oğlaklar . Hep kurnaz ve kötü karakter kurt ya zeki, çalışkan, sevecen olsaydı masal nasıl ilerlerdi? Bizim minik Vahşi çok da vahşi değil. Resim çiziyor, ders çalışıyor, yaşlılara yardım ediyor, kibar konuşuyor ve dost canlısı. Annesi kardeşinin yanına vahşi olmayı öğrensin diye yolluyor ama Vahşi insanları dehşete düşürecek daha tatlı bir yol olduğunu herkese gösteriyor. Bu tarifler bir harika ! Çocuklarla mutfakta da yapmak isteyeceğim basit ama güzel tarifler var içinde. Çocuklarla etkinlik de yapabileceğiniz mükemmel bir kitap. Biz çok sevdik!