Finy Petra
Okunma
Beğeni
1.516
Görüntülenme
Lea'nın annesi bir kuşbilimcidir. Annesi yıllar önce intihar etmiştir. Annesinin intiharı ile ilgili gerçek hikayeyi öğrenmeye çalışan Lea'nın karşısına aile sırları çıkmaya başlar. Lea bu sırları çözebilecek miydi? Bu sıralar annesinin intiharı hakkında ona bilgiler verebilecek miydi? Hepsinin cevabı bu kitapta.
236 sayfa

236 syf.
Puan vermedi
Felsefeci Carrie Jenkins , romantik aşkın doğasını, aşkın toplumsal rolünü incelediği Aşk Nedir Ve Ne Olabilir adlı kitabında, romantik aşkı tamamen yok etmeden değiştirilmesi gerekenleri değiştirme gücüne de sahip olduğumuzun altını çizmiş. Bize de "kendiniz için aşk üzerine düşünün" önerisinde bulunmuş.Düşünüyorum da içinden çıkamadım bu aşk olayının.Aşk var mı? Koca bir yalan mı yoksa? Bilemedim... Aşkın biyolojik ve kimyasal açıklamaları yapılmış aslında. Bertrand Russell'ın Evlilik Ve Ahlak kitabı okunacak.️
Kuş KadınFiny Petra · Aylak Adam · 201622 okunma
236 syf.
9/10 puan verdi
kitapçıda gezerken kör aldığım bir kitap. yazarın ilk kitabı sanırım başka kitabı yok varsa da türkçe çevirisi yok hiç denk gelmedim. kitabın konusunu kısaca anlatmak gerekirse, kuş bilimci annesinin intiharından sonra çevresinden babası komşusu annesinin eski erkek arkadaşı ,annesinin üniversite deki ev arkadaşından vs vs den falan annesi ile ilgili anıları topluyor . yalnız kitap bir yerden sonra çok farklı olayların içine giriyor ve sonu bence bomba anlatmayalım okumayanlar alıp okumalarını önerelim değişik farklı bir kitap kimseyi sıkıp yarıda bıraktıracak bir kitap değil sonuna kadar devam edin.
Kuş KadınFiny Petra · Aylak Adam · 201622 okunma
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.