3 Kasım 2025
Kitapresso Yayınevi

Hüzün dolu bir macera ...
2023 12. kitabı
Okunma: 27 Mayıs 2023 17:27
Merhaba arkadaşlar, Uzun zaman sonra yeni bir kitabın incelemesini yapıyorum. Kitap karşılıklı sohbet havasında geçiyor. Dili oldukça sade ve anlaşılır, su gibi akıp giden bir kitap olmuş. Yazarın
Yaşamamak
Yaşamamak
adlı kitabındaki bir alıntıyı hatırlattı bu hikaye bana; "Yaşadıklarımız kötü olsa da iyi olsa da alışıyoruz." Mutlu bir ailenin savaş ve patlamalar arasında yaşadığı zorluklar, masum bir cana haince yapılan bir saldırı , yaşam (geçim) zorlukları ve daha ne olabilir derken şımarık bir erkeğin genç bir kıza uyguladığı 5 dk lık işkence,... Hayat bitti dediğin yerde tekrar başlıyor. Acılar hep var olacak bizimle yaşayacak , sadece alışıyor insan zamanla ... Yazacak çok şey var aslında, kısacık bir zamana koca bir yaşam sığdırmış yazar. Umarım okur ve beğenirsiniz sizler de . Yüreğine kalemine sağlık arkadaşım okurun bol olsun
Puan vermedi
Layla; mavi gözlü Irakta yaşayan kızımız.Mutlu bir ailede yaşayan Layla,herşeyin tepetaklak olduğunu savaş ve patlamalar arasında geçireceği zorluklar İle öğrenecektir. Zorlukların yanı sıra masum birinin canına kasteden hain bir saldırı,daha ne olabilir derken can alıcı o nokta gelir kendini bilmez bir gencin şımarıklığı İle bir genç kıza yaptığı işkence. Hayatın bittiğin inandığımız o yerde yeniden çiçekler açıp güneş doğuyor yaşamayıbilene. Betimleyici anlatımlarla zenginleştirilmiş kitap karşılıklı konuşma şeklinde devam ettiği için okuyucu asla yormuyor ve sade akıcı bir dille ilerliyor sizlere şimdiden keyifli okumalar dilerim yazarın kalemi daim olsun.
1000k
Yolculuk...
2023 1. kitabı
Layla
Layla
~Görülmeye / duyulmaya hasret bir yüreğin yaşam yolculuğuna.. ~Üstelik  insana dair saf iletişimin neredeyse yok olduğu , bakanın görmediği -duyanın dinlemediği bir çağda , _imkansızın _ mümküne dönüşümüne ~Ve  yazarın betimleyici anlatımının güzelliği eşliğinde, okumanın da  ötesine geçip an'da bulunmanın hazzını yaşamaya hazır olun...
İnsan ve Duygular

Gökhan ŞahinYazar · 1 kitap
1974 yılında Adana’da doğdu. İlk ve orta eğitimini tamamladıktan sonra elektrikli aletler, el takımları ve teknolojiye olan ilgisi ile meslek lisesi elektrik bölümünü okudu. 2007 yılından sonra Irak, Afganistan ve Türkmenistan’da çeşitli projelerde elektrik kalite kontrol inspektörü olarak çalıştı. Orta Doğu’da yaşanan birçok kaosu birebir gördü. Gördüklerinden esinlenerek kitap yazmaya karar verdi. Hala Adana’da yaşayan Gökhan Şahin evli ve iki çocuk babasıdır.