Mayıs 2016
Okuyan Us Yayın
Sıralamalar

2025 10. kitabı
Okunma: 12 Nisan 2025 14:13
Hani bazı eserler vardır, keşfedilmemiş, kıyıda köşede kalmış, ne kadar harika olduğunu tanışana kadar bilemezsin. İşte bu kitap kesinlikle öyle bir kitap. Müthiş bir olay örgüsü ve iliklerime işleyen bir gerilim.. Sanat evinde çalışan Julie tesadüfen eski bir arkadaşıyla karşılaşıyor. Arkadaşı konsomatrislik yaparak kazandığı paralardan bahsedince Julie paraya ne kadar ihtiyacı olduğunu düşünüyor ve en fazla ne olabilir ki diyerek çift hayat yaşamaya başlıyor. Gündüz sanat evi gece bardaki hayat.. Hayatı uçlarda yaşayan Julie kafayı ona takan zengin bir müşterisiyle Paris’e gittiğinde ise hayatının kontrolünü elinden kaybetmek üzere olduğunu anladığı olaylar silsilesi başlıyor. Karanlık, gerilim dolu, sürükleyici .. +18 ögeler de barındırıyor. Tercih ederken dikkat etmenizi tavsiye ederim. Iyi okumalar
2017 32. kitabı
Okunma: 24 Nisan 2017 23:14
Kitabin yazarinin degimi ile... -Hayatı özür dilemeden, çekinmeden ve utanmadan yaşayan bir kadın karakter. Çıktığı yolculuk onu bir kabusa sürükledi... Birdenbire kendini Avrupa’nın en zengin, en ihtişamlı, en popüler yerlerinde, para içinde yüzen adamlarla ölümcül oyunlar oynarken buluyor. Judith.... Kitabin baskahramani. Burada yaşanan ölümcül maceralar ‘Maestra’nın belkemiği.
2019 42. kitabı
Okunma: 28 Mayıs 2019 21:54
Uzun zaman önce aldığım ve rafımda bekleyen kitaplardan biriydi Maestra. Umduğumdan çok daha iyi bir kurgusu var. Olay döngüsü büyüleyici ve heyecan vericiydi. Serinin Domina ve Ultima adında iki kitabı daha var, ancak Türkçe baskıları yok ne yazık ki.. Keyifli bir okuma oldu benim için.
2016 26. kitabı
Okunma: 29 Haziran 2016 23:24
Güzel zaman geçirmelik bir kitap. Şaşırtıcı unsurlar barındırıyor. Fazla kanlı, oldukça erotik bir kitap. Baş kahramanın cesaret ettikleri sizi şaşırtabilir. Filme aktarılacakmış. Enterasan bir film olabilir.