The DiLustro Arrangement #2

9781953520333
İngilizce

2022 53. kitabı
Okunma: 06 Şubat 2022 10:05
Mafia King DiLustro Arrangement üçlemesinin ikinci kitabı ilkinin kaldığı yerden başlıyor . Violetta canımı had safhada sıkmaya son sürat devam ediyor yine :( Tamam bazı geleneklere uymak istemiyor bunların korkunç olduğunu düşünüyor ki haklıda . Fakat sorun şu sen bu kıçı kırık halinle bu kadar eski kemikleşmiş kuralları değiştiremezsin aksine ölümüne sebep olursun kendinin çevrenin sevdiklerinin . Hayır burası Mafya ortamı şakası yok adamı cart diye öldürüyorlar . İlk kitabın sonunda kız kardeşi ile ilgili öğrendikleri canını sıkmıştı ama burada bazı öğrendiği şeyler sayesinde anladı sebepleri sakinleşti .Nerdeyse kitabın yarısında ayağını yere vurup istediğini yaptırmaya çalışan kız çocuğu gibi kocası ile zıtlaştı . Sonunda kocasına aşık oldu tabı adam zaten seviyor karısını bu kadar papuç gibi diline rağmen yani helal olsun Santino dedim çoğu yerde :) Violetta ailesinin gerçekte kim olduklarını iyice öğrendi bu kitapta arada geçmiş ile ilgili anılar vardı yine zaten .) Yazarın anlatımı akıcı ve gayet hoş aslında ama işte ben baş kadın karakteri mimleyince :D Bu arada kızın saçma sapan halleri yüzünden devamlı stresle okuyordum kitabı bu salak yüzünden Santino'nun başına bir şey gelecek diye . Adam konumunu karısını kendini adamlarını korumaya çalışıyor kime yetişsin kıyamam tabi bu kitabın sonu ilkinden beter bir durumla bitti :( C. D. Reiss bu seri hoş ama asla benim çok sevdiğim belli Mafya Romance yazarları kadar değil onu söyleyebilirim .
Mafia KingC. D. Reiss · 20214 okunma

C. D. ReissYazar · 21 kitap
C.D. Reiss, bir USA Today Çoksatar yazarı. Yine de çok çalışması, kütük kesip su taşıması gereken biri. Bunları kitabın satır aralarında bulabilirsiniz. Avukatı bu konuyu Tanrı’yla çözmeye çalışıyor ama bu arada onu ararsanız ve telefona çıkmazsa bilin ki kuyunun başında kova dolduruyordur. New York City’de doğdu, Hollywood’a taşındı ve USC’den senaryo yazarlığı alanında master derecesi aldı. Bilmek isterseniz, bu derece onu bir yere götürmedi ama roman yazmak konusunda kocaman bir egosu olmasını sağladı. Ona genellikle Müstehcen Shakespeare diyorlar ve bu koltuklarını kabartıyor ama bu durum onu kütük kesmekten alıkoymuyor. Evlilik Oyunları adlı romanıyla 2017 yılında Audie Award for Erotica ödülünü kazandı.