Legacy of Heathens #1

Amerika Birleşik Devletleri
İngilizce
Sıralamalar

2025 87. kitabı
Yıllarca aile dostlarının kızı olan Arianna'ya takıntılı aşık olan Matteo doğru zamanı beklemektedir. Etrafındaki her erkeği uzaklaştırmıştır fakat gün geçtikçe daha da zorlanmaktadır. Arinna'nın flört etmesini engellerken kendisi de kadinlardan uzak durmuştur kendisine hiç yaklaştırmamıştır.Tek istediği şey kızın onu reddetmemesidir fakat en büyük sorun Arinna'nın ikizidir çünkü senelerdir kendisine takıntılı olan odur ve Matteo aile ilişkileri bozulmasın diye sessiz kalmıştır. Zamanla bu ilgi azalacağına daha da katlanmıştır ve Matteo Arinna ile aralarına hiçbir şeyin girmesini istemez... Kitap ikinci kuşak kitabıymış. Yazar ilk önce aileleri yazmış ben sadece Alessio karakterinin kitabını okumuştum ama bu kitapta kendisini çok görmüyoruz. Matteo'nun aşık hallerini okumaya bayıldım. Arinna ile olmak için kime yalvarması gerekiyorsa yalvardı ayaklarına kapandı. Hannah yüzünden sorun büyüdü fakat Matteo asla vazgeçmedi yöntemleri sorgulayıcıydı yine de günün sonunda aşk kazandı. İkisi de birbirlerinin ilkiydi.Sonuçta Arinna'nın hayatına müdahale ederken kendi hayatını yaşamamış bu durum benim için artı puandı. Okuması keyifli bir kitaptı tavsiye ederim.
#çevirigiller
MatteoEva Winners · Independently Published · 202516 okunma
2025 64. kitabı
Legacy of Heathens sevdiğim yazarımın yeni serisininin ilk kitabı seri uzun olacak besbelli . Genel olarak puanlar hep yüksekti ama beni rahatsız eden durum yüzünden düşük verdim . Öncelikle bu seri Belles & Mobsters adlı bayıldığım serinin ikinci neslini anlatıyor tamamı onların çocukları . Bu kitapta Luciano'nun oğlu ile Nico'nun karısının ilk evliliğinden olan ikiz kızlarından birinin aşkı anlatılıyor . Problem ana serinin karakterleri var ve bu serinin tüm çoluk çocuğu doluşmuş okurken dehşet bir kalabalık karakterle uğraşıyorsunuz. yani oturup bir aile şeması çıkarmanız lazım kafa netliği için o derece :P Birde bu yeni nesil tayfa bir telefon grubu kurmuş devamlı mesajlaşıyorlar ve bu işin çok olup uzaması beni ayrı sıktı . Matteo 24 yaşında çocukluğundan beri Ariana'ya aşık hatta sekiz yaşında iken bunlar gidip kızı öptü kızda bunun burnunu kırdı . Ve asıl problem Ariana'nın ikizi bu Matteo'ya deli divane hep onla evleneceklerinin konuşmalarını yapıyor . Matteo tam babasının oğlu mafya işlerinde çok iyi kıza takıntılı şekilde aşık . Kız önceleri biraz uzak durdu sıkıntılar yaşandı kız kardeşinin adama olan aşkı ayrı sıkıntıydı tabi .Korkunç bir kalabalık olduğu için harala gürele geçiyor bazı yerler . Tonla olaylar dram kaçma kavgalarla dolu kitap . Zaten yazarın dili konuları hep güzel onla ilgili sıkıntımız yoktu .
MatteoEva Winners · Independently Published · 202516 okunma

Eva WinnersYazar · 7 kitap
Eva Winners, özellikle Dark Mafia, Romantic Suspense ve Milyarder Romantizmi türlerinde yazan popüler bir çağdaş aşk romanı yazarıdır. İlk romanı Second Chance At Love'ı 2020 yılında yayımlamış (daha sonra The Exception adıyla revize edilmiştir) ve o tarihten bu yana yoğun bir tempoda kitap üretmeye devam etmektedir. Hikayelerinde genellikle güçlü kadın karakterler, karanlık ya da sorgulanabilir geçmişe sahip erkek kahramanlar, derin duygusal gelişimler ve vazgeçilmez mutlu sonlar (HEA) yer alır.