Mafia Empire #3

Temmuz 2025
Independently Published
İngilizce

2025 95. kitabı
Merhabalarr. Serinin 3. Kitabında Santiago ve 2. Kitapta da gördüğümüz Grace'nin kız kardeşi Ciara'nın kitabını okuyoruz. 2. Kitapta Ciara bir anda evi terk etmiş olarak okumuştum ama aslında olayların hiçte öyle olmadığını okuyoruz. Ciara babasının korumalarından biri olan Nolan tarafından kaçırılıyor ve 9 ay boyunca esir tutuluyor. Adam kafayı yemiş ve Ciara'ya saplantılı biriydi. Kitapta kıza öyle seyler yapıyor ki okurken Ciara için çok üzüldüm. Üstelik ailesinden tek kalan Grace ise kardeşini hiç aramadı. Ne kadar Ciara mesajlarla ben iyiyim tatildeyim falan dese de bir çık kardeşini ara yani. Nolan, Ciara'yı zincirliyor ve her kaçmaya çalıştığında onu dövüyor. Kendi başına yemek bile yemesine izin vermiyordu. Ciara sonunda kaçtığında ise rahat bir nefes aldım. O psikopatı okudukça sinir kat sayım artı. Nolan'dan kaçarken ormanda arabasıyla geçen Santiago'ya rastlıyor ve Santiago onu alıp evine götürüyor. Santiago esir tutulan kadınları kurtarıp onlar icin küçük bir kasaba gibi bir şey yapmış ve Ciara'yı da oraya gorurup iyileştirmeye çalışıyor ama diğer yandan da onu görür görmez hayatının aşkı olduğunu anlıyor. İkisini birlikte okumak güzeldi Ciara başta kimseye güvenmese bile zamanla Santiago'ya güvenip onun yanında oyilesmeye başlıyor ve onun iyileşip yeniden hayat bulduğu kısımları okumak güzeldi. Kitap genel olarak güzeldi aslında AMA benim sevmedigim bazı şeyler vardı. Öncelikle Ciara psikopat bir adamın elinden kurtulup Santiago'ya rastlıyor ve zamanla da onun yanında ayrılmıyor. Bu bana canavardan kurtulup ilk önüne çıkan kişiye kahraman ilan etmiş gibi geldi. Ben Ciara'nın yaşadığı travmayı kendi içinde kimse olmadan iyileşmesini beklerdim. Onun için okurken aşk kısımlarını pek hissedemedim açıkçası. Daha çok bir kahraman tarafından kurtulmuşta ona aşık
2025 61. kitabı
İşkence gören kadın ve çocukları kurtardıktan sonra onlara evler inşa edip bakımlarını üstlenen Santiago bunun için sürekli yeni evler yapmaktadır. Yerleşim yerinin içinde terapi gören kadın ve çocuklar çok daha mutlu şekilde hayatlarına devam ederler. Bir yıl önce bir falcının hayatının aşkını bulacaksın sözüyle o aşkın bulmasını bekler. Kendine ait arazileri gezerken bir kadının koşarak kendine geldiğini görür ve kadın kendini kaybetmiştir. Kadını tutan Santiago onu hemen doktora götürür. Kadının işkence gördüğü vücudundaki izlerden bellidir. İşkenceyi gören kadınımız da Ciara. Serinin ilk kitabındaki Grace'in kardeşi. Buna çok şaşırmıştım çünkü kitabın konusuna bakmadan spoiler almadan okudum. İlk kitapta kıza ne kadar çok saydırmıştım hepsini geri alıyorum. Takıntılı korumanın kaçırdığı Ciara 9 aylık işkenceden sonra adamdan kaçabiliyor. Travmaları yüzünden iyileşmesi uzun sürüyor ve Santiago ona karşı çok merhametli davranıyor. İyileşmesi için hep yanında oluyor Ciara'da güvenli bölgesi olarak işaretliyor Santiago'yu. Ben açıkçası aralarındaki o ilişkinin adım adım olmasını çok sevdim çünkü kadının yaşadıkları fazlasıyla ağırdı. Bir anda iyileşme süreci yaşasa inandırıcı olmazdı. Seride Dominik favori erkek karakterimdi fakat şu an Santiago oldu. Güzel keyifli uzun olmayan bir kitaptı. Dark romance başlangıç kitabı okumak isterseniz seriye şans verebilirsiniz
#çevirigiller
2025 91. kitabı
Ciara ilk kitaptaki FMC’mizin kız kardeşi. Özellikle ilk kitap yorumuma bakarsanız Ciara’dan ne kadar nefret ettiğimi görebilirsiniz. Ama aslında olaylar hiçte göründüğü gibi değilmiş :( Korkunç bir adam tarafından 9 ay boyunca esir tutuluyor. Dayak yiyor, istismara uğruyor ve öyle bir hale geliyor ki biri emir vermeden kendi başına yemek bile yiyemiyor. O sırada kaderinde çıkan kadını arayan Santiago görev sırasında ormanda Ciara’yı görüyor ve sonunda hayatının aşkını bulduğunu anlıyor. Santiago o kadar mükemmel bir adamdı ki! Aşık OLDUM. Son zamanlardaki açık ara en favori MMC oldu benim için. Bayıldım! Ciara’ya da çok üzüldüm. Yaşadıkları, travmaları, korktuğu şeyler hiç kolay değildi.
Edebiyat & Roman

Michelle HeardYazar · 6 kitap
M. A. Heard mahlas ismiyle de yazılmış kitapları bulunmaktadır. Michelle Heard USA Today, Wall Street Journal ve Amazon #3 Çok Satan romantizm yazarıdır. Sizi memnuniyetle gülümsetecek bir sürü Mafia & Romance ile duygusal kalp kırıcı hikayeler yazıyor. Her kitabın, HEA'ları için savaşması gereken karakterlerin gücünü gösterecek beklenmedik bir dönüşü vardır. Michelle'in yazar olmadan önce bankacılık kariyeri vardı. Oğluyla birlikte Güney Afrika'da yaşıyor.