Mezarlık Sokağı
Bugüne harika bir öykü kitabı ile başladım. Gün içinde bir fincan kahve ile okunan kitapları çok seviyorum.
Başlarda niyeyse kitabı roman sanıyordum. Yazarın biyografisinde yayınlanan kitapları listesinde şu an için sadece 1 kitap o da Mezarlık Sokağı, Öykü demesine rağmen tek bir öyküden oluşan kirap sanmaya devam ettim Sanırım arka kapakta kitaba ismini veren öykü hakkında bilgi olması böyle bir inanca yöneltti beni
Yazar ve Kelebek, Sevgili Su, Mezarlık Sokağı, Kıyamet Günü Blogu, Zaman Zaman, Bir Tutam Karanlık, Formül isimli hakiyelerden oluşan bu kitabı çok seveceksiniz.
Benim şu an favorim Sevgili Su hikayesi, bilimkurgu esintisi ile işlenen hikaye sonuyla aşırı keyif verdi. ( mutlu bir son gibi düşünmeyin, okuyunca o edebi zevki anlayacaksınız )
Kitaba ismini veren öyküyü heyecanla okudum. Kitapta kadın yazarların yazma çabası, hevesinin işlendiği ikinci öyküydü. Açıkçası yazar beni de yazmaya motive etti.
Sizlere tek günde bitecek ve tadı damağınızda kalacak öyküler bıraktım bu gönderi ile
Umarım yazarın başka eserleri ile de yollarımız kesişir, ilham perileri sizinle olsun Gül hanım