Lejyonerin Kızı

9786052048436

Mina
2021 2. kitabı
Okunma: 03 Haziran 2021 18:55
Tahsin’in ölümü çok detaysızdı, Mina’nın aşktan yüzünün gülmemesi çok üzücüydü. O kadar mal varlık sevgi açlığını doyurmuyor ne yazık ki, doyurmadı da. Mina için güzel bir son dilemiştim, kalbi buruk bir son oldu..
Düşünce
2019 2. kitabı
Okunma: 16 Aralık 2019 13:03
Mina, 90'lı yıllara kadar Kapalıçarşı'da değerli taş eksperliği yapan gerçek bir kadının, gerçek bir yaşam öyküsü. Aynur Hanım'ın ile kesiştiğinde yolları hayatımı anlatsam kitap olur demiş. Gerçekten de kitap gibi bir yaşam sürmüş. Küçük bir şehirden göçüp, tırnaklarıyla kazıya kazıya yarattığı mucizevi hayat. Unutamadığı aşkı, prensle kesişen yolları... Derslerle dolu bir kitap.
2023 83. kitabı
Kitabi cok heyecanla almistim, umdugum gibi olmadi.Bircok yorum olumlu yonde olmasina ragmen ben hikayenin icine giremedim.Bunun disinda anlatim guzel akici zaman zaman sıkıldigım yerler olsada.

Aynur TümenYazar · 2 kitap
Çocukluğundan beri Koçluk sistemleri,metagizik,bilişsel terapi davranış bilimleri ,dinler tarihi,felsefe,tasavvuf,ve psikoloiiye olan merakı nedeniyle zamanının bölümünü araştırmalara ,seminerlere,sertifika programlarınaayırdı.Meslek yaşantısı boyunca Belediye başkanları,Millet Vekilleri ve siyasetin değişik birimlerinde ki kişilere ve kurumlara hizmet verdi.Kitapları ; Mina &Lejyonerin Kızı ,Aşkın Gizli bahçesi,Aşk Kodları,Aynur Tümen ,Para Kodları.