M.Ö M.S
MUSA'DAN ÖNCE
MUSA'DAN SONRA
Musa Peygamberin herkesçe bilinen kutsal sandığına dair detayları Sümer tabletlerinden başlayan bir yolculukla okumaya, Annunakileri dair daha önce bilmediğiniz sırlara kapı aralamaya ne dersiniz?
Uzun zaman sonra ilk kez bu denli kafa karıştırıcı ve mantıklı gerçeklere oturtulmuş bir kitap okudum. Elbette içerisinde yazanları kendi süzgecinizden geçirip, inanç hanenize göre de yorumlayabilirsiniz ama kesinlikle şaşırtıcıydı.
Kitapta Musa Peygamberin kutsal sandığının izini bugüne dek sürerken, sandığın içindekileri öğreniyor, ayetlerde bahsedilen bazı konuları farklı bir bakış açısıyla deneyimliyorsunuz. Kudret helvasından, o dönemdeki simyacılığa... Mısır piramitlerinin tepesindeki çalınan o güçlü kristalden, kerubim meleklerine, Ayasofya'dan.. Başka uygarlıktaki varlıklara kadar herşeyi detaylarıyla açıklıyor ve son derece ilginç bir atmosfer sunuyor.
Yazarın kalemi son derece akıcı ve kitap konusu itibariyle de bir o kadar cezbedici, eminim kitabı okuduktan sonra dünyaya aynı gözle bakmayacaksınız