Zayıflamak Mümkün Ameliyatsız İlaçsız 32 Ayda 203 Kg
Beğeni
Gösterim
Yazar:
Tolgahan Özseven
Bu kitabı okuduktan sonra yediğiniz her şeyi gerçekten gözden geçireceksiniz! Tolgahan Özseven, beslenme konusunda yapılabilecek sıradan hatalarla, 302 kilo gibi rakamlara ulaşmış. “Bu imkânsız!” diyorsanız, Tolgahan’ın yaşamöyküsünü okuyun! Bu öykü, sadece sınırları zorlayan bir şişmanlama örneğini değil, aynı zamanda sadece sağlıklı beslenme ve sağlıklı bir yaşam biçimiyle verilmiş 203 kiloluk bir zaferi de içeriyor. "Herkesin mucize olarak gördüğü şeyi gerçekleştirdim ve mucize olmaktan çıktı!" “Birçok kilo sorunu olan insan var; kiminin 10 kilo, kiminin 30, kiminin 100 kilo derdi. Bu kiloları veremeyen insanlara ‘Ya 203 kilo olsaydı, verebilir miydiniz?’ sorusunu yöneltirseniz, herkes ‘Mucize olurdu,’ cevabını verir Oysa o mucize denen şeyi aç kalarak değil, sağlıklı beslenerek yaptım. Adım mucize olabilir rahatlıkla...” Baskı Sayısı 1. Baskı Cilt Tipi Karton Kapak Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı Boyut 16 x 22 cm
219 sayfa (6 sa. 12 dk.) · Atam Yayınları
@SihirliFlut
219 syf.
Kitabı okudu
2018 411. kitabı
Kilo sorununuz var mı? Kendinizle yüzleşebilecek misiniz? Yaptığınız her şeyi gözden geçirdikten sonra bunun dönüm noktası olacağını düşünüyorum. O kadar da zor olmamalı.
Yeme-İçme
Tolgahan Özseven · Atam Yayınları · 2014