Eternity Springs Serisi 2

Sıralamalar

Mutluluğun Renkleri
2023 4. kitabı
Okunma: 09 Ocak 2023 00:58
Herkese Merhaba, Serimizin 2. kitabıda bittirdik. Birinci kitapdaki Gabe'nin kız versiyonu okudum sayılır ama onun kadar kötü değildi. Başrol erkek karaktere Colt'ta bayıldım gerçekten, Sagede onun gibi lazımdı, sabırlı , en az sage kadar inantcı, elindekileri asla bırakmayan ve savaşan bır karakter. Sage bazı yerlerde kızsamda haklı yönlerini daha cok buldum. Yaşadıkları cok ağırmış, kimse zarar görmeden çıkarmazdı onun yaşadıklarından sonra bundan ötürü kızmamaya çalıştım.Colt ile ilişkileri sevdim ama yazar o kadar hızlı geçirtirmiş ne oldu anlamadan bitti. Neyse sonuç beğendim,kötü değildi. Tavsiye edilir. Seriye devam...
Roman
2020 256. kitabı
Çok duygusal, umut dolu, gizemli, sıcacık bir hikaye daha. Bu yazarın kitaplarında dostlukları, paylaşımları, samimiyetleri imrenerek okuyor insan. Acıyı ve mutluluğu, sevgiyi ve nefreti iliklerime kadar hissettim. Pişman olmazsınız
2018 152. kitabı
Okunma: 22 Aralık 2018 18:41
Mutluluğun Renkleri (Eternity Springs Serisi 2) Emily March VaV diyorum sadece okurken ağzım açık kaldı özelikle bazı yerlerinde. Bir kadın bir sanatkâr ama bilinmeyen gizli yaralara sahip okurken Tüylerim ürperdi. Öyle masum sakin kadının yaşadıkları inanılmazdı ve colt ne mükemmel bir karekterdi öyle sevdim kitabı her satırını o minik dokunuşları. Kısacası roman işleyiş olarak harikaydı bana göre hemen üçe geçmek istiyorum tabi işlerimi yaptıktan hemen sonra

Emily MarchYazar · 5 kitap
Emily March New York Times, Publishers Weekly, ve USA Today çok beğenilen Eternity Yaylar serisi dahil olmak üzere otuz roman yazarı.Yayıncılar Haftalık Mart'a "keyifli bir şaka efendisi" diyor ve yüreklendirici, duygusal olarak suçlanan hikayeleri, Yayıncı Haftalık, Kütüphane Dergisi ve Amerika Romance Yazarları tarafından Yılın En İyileri listelerine alındı .Texas A & M Üniversitesi'nden mezun olan Emily, Aggie sporunun hevesli bir hayranı ve jalapeño'nun zevkine yönelik reçetesiyle onu kuyruklu bir efsaneye dönüştürdü.