Mutsuzluk

Natama Yayıncılık
Sıralamalar

2026 18. kitabı
Okunma: 04 Şubat 2026 13:41
Kitapta sıradan insanların hikayeleri anlatılıyor. Faruk, Aysel, Haluk gibi birçok karakterin hayatından kısa kesitler yer alıyor. Düğünlerden ölümlere kadar gündelik olaylardan bahsetmiş. Yazar insan hallerini ve mutsuzluğu somut örneklerle sunuyor.
MutsuzlukEnis Akın · Natama Yayıncılık · 201512 okunma
Puan vermedi·40 syf.·
2025 289. kitabı
Yazarımız Enis akınla yıne buluştuk masada kısacık şiirini okuduk, duyguları paylaştık şiirin siirdeki yerını ögrendık Mutsuzluk Kitabın adı nekadar mutsuzluk olsada biz mutlu olacak, bızı mutlu edecek şeylere odaklanalım, ne dersınız hayat kısa kuşlar uçuyor desedeCemal Süreya Bende kuşlarda mutluluktan uçmuyor diyorum Şairle şiirini, şiirin içinden gectık yine buluşmak üzre deyip ayrılıyoruz Şiirle, şiir tadında kalın Mutsuzluk
Edebiyat Şiir
MutsuzlukEnis Akın · Natama Yayıncılık · 201512 okunma

Enis AkınYazar · 12 kitap
Enis Akın (d. 1964, İstanbul), Türk şair ve çevirmen. 1983'te Nişantaşı Anadolu Lisesi'nden, 1989'da İTÜ Bilgisayar Bölümü'nden, 1996'da Swinburne Institute of Technology'den mezun oldu. Kitaplarından Tanrı'yla Bir daha Hiç Konuşmayacağım bir Sylvia Plath yapıtıdır. Plath'ın yaşamı ve şiirleri hakkında yazılardan oluşur ve tüm çeviriler Enis Akın'a aittir. Kekeme Türk Şiiri'nde ise, şairin modern şiir kuramları ışığında yazdığı düzyazılar mevcuttur. 1987 yılında Edebiyat Dostları dergisini çıkaranlar arasında yer almış, edebiyatla tanışması bu vesile ile olmuştur. 1991 ve 2003 yılları arasında toplam 13 sayısı olan Beyaz Manto adlı fanzinin kurucusudur. Şairin yazı ve şiirlerinin yayınlandığı dergilerden bazıları Birikim, Heves, Yasakmeyve, Siyahi, Heceve Defter'dir. ( Vikipedi'den alıntıdır . )