Okuyacaklarıma Ekle
Gösterim
Yazar:
Çevirmen:
Tuvana Gülcan
“Ne garip… Bir adamı öldürüyorum, insanlar bunu anlayışla karşılıyor ve beni bağışlıyor. Buna karşın, bir adamı seviyorum, insanlar bunu beni kötü bir insan yapan bağışlanamaz bir günah sayıyor. Her ne kadar hiç hapse girmediysem de, neredeyse tüm hayatım boyunca hep hapistim.” - Emile Griffith - Emile Griffith 24 mart 1962’de Benny Paret’le hafif-ağır sıklet dünya şampiyonluğu maçı için ringe çıktığında, genç boksör çoktan pek çok kez dövüşmüştü. Onu en çok yaralayanlar rakibinin yumrukları değil, derisinin rengi ve eşcinselliği dolayısıyla her gün yediği darbelerdi. New York’ta Madison Square Garden’daki kader gecesinde Emile Griffith hayatında ilk kez karşılık verir, bu kez o da vurur. Tek bir kez. O tek sefer fazla gelir.
160 sayfa (4 sa. 32 dk.) · Sırtlan Kitap
160 syf.
Kitabı okudu
2021 11. kitabı
Okunma: 31 Mart 2021 13:54
Çizgi roman severler kesin okumalı tanrınız öneriyor çok pahalı olmayan bu çizgi romanı kesinlikle alıp okuyun içindeki duyguları buram buram hissettiriyor harika bir çizgi roman
Reinhard Kleist · Sırtlan Kitap · 2020
19 okunma
Yazar · 9 kitap
Reinhard Kleist Grafik Tasarımcı Doğum: 11 Şubat 1970 (45 yaşında), Hürth, Almanya Kitaplar: Cash: Her Yer Karanlik
Kitaplar
Nick Cave