İlk Yayın Tarihi:
3 Ekim 2022
Peta Kitap Yayıncılık

2024 8. kitabı
Okunma: 28 Ocak 2024 18:03
Lisa, ailesinden ayrı Lozan'da yatılı okulda okuyan 15 yaşında bir kızdır. En yakın arkadaşı İnez ile en sevdiği hocası Lagarde'nin gidişi karşısında çöküntü yaşar. Bir süre sonra bazı işlerin ters gittiğini anlayan Lisa, gerçeklerin peşine düşer. Colm ve Lisa'nın annesi Anna da Lisa'ya yardımcı olur. Hoşuma giden bir konu da Lisa ile Colm arasındaki yakınlaşma oldu. Şarkı söyleme olayından başlayan ve masum ilişkiye dönen bir aşk haline geldi. Lisa aslunda bizlere şu mottoyu doğruladı; "Şüheleniyorsan peşinden git." Çok güzel bir kitap ve okumanızı tavsiye ederim. "İyiki almışım" dediğim kitaplardan biri oldu. Başlangıç kısımlarını da beğendim ama 68. sayfadan sonrası daha güzeldi ve çok hızlı aktı olaylar. Bir de anlatım dili de sade ve anlaşılabilirdi.
NeveSimona Baldelli · Peta Kitap Yayıncılık · 016 okunma
2024 47. kitabı
Okunma: 17 Haziran 2024 21:03
Genelde bir kitabı bitirmem asla 45 gün sürmez ama bu kitap beni o kadar boğdu ki okuyasım gelmedi. İklim olayları beni boğmadı, beni boğan tam olarak kızımızın ikidebir "benim hiçbir ilgi çekici yanım yok ama neden okulun popüler çocuğu ikidebir önüme çıkıyor" tripleriydi. Dürüst olmak gerekirse, kitap hala bir kenarda okunmayı bekliyor ama bir süre daha malesef bekleyecek gibi.
NeveSimona Baldelli · Peta Kitap Yayıncılık · 016 okunma