Gölgeler Meclisi Serisi - 1

Talon of the Silver Hawk
Sıralamalar

2018 59. kitabı
Okunma: 09 Eylül 2018 16:53
Raymond Feist hayli zamandır tanışmak istediğim bir yazardı, bu kitabını alalı uzun zaman olmuştu ve nihayet okuyabildim. Kitap okumak bir yerden sonra bağışıklığa sebep oluyor, özellikle de aynı türden kitaplar okuyorsanız, bir süre sonra şaşırmıyorsunuz ve hiçbir şey size farklı gelmiyor. Polisiyede de böyle olunca pek okumaz olmuştum, aynı şey fantastik kurgu için de geçerli olacak diye korkuyorum. Gümüş Şahinin Pençesi fena bir roman olmasa da beni şaşırtan ya da ilgimi çeken bir tarafı olmadı. Hikaye, kurgu ve karakterler çok sıradandı, yazar okurda merakı canlı tutmak için serinin asıl amacını gizli tutmaya çalışmak gibi bir hata da bulunmuş ki bu durum merakı canlandırmak yerine tam tersine sebep olmuş. Gümüş Şahinin Pençesi türüne göre oldukça sıradan bir roman, serinin devamını merak etmedim, elimde olsaydı okurdum ancak şuan yok ve olmamasını hiç de sorun etmediğim serilerden oldu.
Gümüş Şahinin PençesiRaymond E. Feist · İthaki Yayınları · 201070 okunma
2016 99. kitabı
Okunma: 28 Mart 2016 01:08
dünya'nın geri kalanından yarı izole hayatlarını sürdüren Orosini kabilesinde kieli adındaki küçük bir oğlanın tam bir erkek oluşunu simgeleyen ayinden sonra tüm halkının katledilişine şahit olur ve ve hayatı bambaşka yerlere sürüklenir.
Gümüş Şahinin PençesiRaymond E. Feist · İthaki Yayınları · 201070 okunma

Raymond E. FeistYazar · 23 kitap
Tam adı Raymond Elias Feist olan Amerikalı yazar 1945 senesinde Kaliforniya'da doğmuştur. Güney Kaliforniya Üniversitesi İletişim Sanatları bölümünü 1977 senesinde onur derecesiyle bitirmiştir. Üniversite yıllarında bilgisayarda oynanan fantastik role-playing oyunları ile tanışmış ve fantastik dünyasının geçtiği yer olan Midkemia da bu yıllarda şekillenmiştir. İlk romanı olan Büyücü 1982'de Doubleday Yayın Şirketi tarafından piyasaya sürülmüş ve bir milyondan fazla basılmıştır. Feist şu an çocukları ile birlikte San Diego'da yaşamaktadır.