21 Günde Ustalaş

21 Days to Master Numerology

Sayıların Metafizik Anlamı
2025 12. kitabı
Okunma: 06 Ocak 2025 10:13
Sizlerle #omegayayınları 'ndan çıkan 21 Günde Ustalaş serisinin ilk kitabı #numeroloji 'yi paylaşacağım. Öncelikle serinin ismine değinmek istiyorum. Yapılan bilimsel araştırmalarda bir alışkanlığı kazanmanın azami 21 gün sürdüğü tespit edilince bir kişinin kendini tanıyıp hayattaki yönünü belirleyebilmesi için bu seri oluşturulmuş ve serinin her kitabı farklı bir konuya değindiği için hem şimdinize hem de geleceğinize hitap eden yönü var. İlk kitap numeroloji de; yaşamının zor bir döneminde sayıları okuyan bir uzmanla tanışan David Philips sayıların metafiziksel karışlığından çok etkilenince numeroloji ilmine merak salmış. Kendini bu alanda geliştirdikten sonra ise pek çok insana hayat yolunda fikir vermiş. Eser ilk günden başlayıp yirmi birinci güne kadar zihninizi numerolojinin metafizik dünyasına odaklıyor. İlk gün Antik Yunan'da metamatikçi Pisagor bu ilmi nasıl değerlendirdiğinden bahsediyor. Sayıların benlikte karışlıkları anlamak hangi yönünü geliştirmeniz gerektiği hususunda yardımcı oluyor. 1'den 9'a tüm rakamların metafizik karşılıklarını okuyunca hayret ettiğimi söylemeliyim. Ardından doğum tarihinizle bir hesaplama yaptıktan sonra başlıyorsunuz rakamların anlam denizinde yol almaya. Ve aşağıda yazacağım benlik türlerinden hangisinde rakamlarınız yoğunlaşıyorsa ona göre bir yaşam tarzı tercih etmeniz gerekiyor. Çünkü rakamlar iki uçlu; olumlu ve olumsuz olarak. Sizin hangi uca gittiğiniz ise burada önem kazanıyor. Ve tabi ki gitmeniz gereken uçta daha ön plana çıkıyor. *Zihin Düzlemi /// Bilinçli Benlik *Ruh Düzlemi /// Yüksek Benlik *Fiziksel Düzlem /// Temel Benlik Birde isminizdeki rakamların etkisi var ki o da ayrı bir formülle ifade ediliyor. Benim gibi rakamlarla aranız yoksa okurken üzerine çok düşüneceksiniz demektir. Bir bilim olarak kabul edilmese
NumerolojiDavid A. Phillips · Omega Yayınları · 20249 okunma