Olduğu Gibi

Ece Üner
Yazar:
Ece Üner
Tahmini Okuma Süresi:
2 sa. 30 dk.
Sayfa Sayısı:
88
Basım Tarihi:
Eylül 2015
Yayınevi:
Boyut Yayın Grubu
ISBN:
9789752311626
Ülke:
Türkiye
Dil:
Türkçe
Format:
Karton kapak
Sıralamalar
Reklam

Yorumlar ve İncelemeler

Puan vermedi·88 syf.··
2025 18. kitabı
Maalesef zaman kaybından ibaret. Bu cümle bile bana göre yazar için yeterli ama 1K daha uzun bir inceleme istiyor. Tavsiye etmiyorum okumayınca bir şey kaybetmezsiniz. Cümleler vasat, sığ, anlatım çiğ, duygusuz, güçsüz, bazı cümleler çelişkili. Okuması keyifli değil. Yazmak için yazılmış gibi daha çok. İki sayfa şiir 3 sayfa yazarın fotoğrafları. Albüm mü kitap mı belli değil. Var olan incelemelere aldanıp beklentiyle kitaba başanmaması tavsiyemdir.
Olduğu GibiEce Üner · Boyut Yayın Grubu · 2015113 okunma
10/10
·88 syf.··
Beğendi
·
2022 79. kitabı
·
2 saatte okudu
·
Okunma: 24 Ekim 2022 03:06
İşim kelimelerle , bir nevi kelime işçisiyim halihazırda.. Hayatın bu lahzasında inkarla ikrarın eşitliğine geldim. Sanırım kelimeler artık uyutmuyor. Vakit öyle geliyor. Demir parmaklıklar ardına hapsettiğim tüm sözcükleri tahliye vakti. Cephelerimden dökülüyorlar bozuk para üstü gibi. Onlar tedavülden kalkmadan ben en iyisi kelimelerimi sizlere fısıldayayım..
1000Kitap
Olduğu GibiEce Üner · Boyut Yayın Grubu · 2015113 okunma
9/10
·88 syf.··
Beğendi
·
2020 51. kitabı
Kitabı elime aldım öyle güzel ve naif ki kayboldum her hecede kenarına notlar alarak altını çizerek okudum elimden bırakamadım. Her kelimede yeni bir anlam buldum. İkinci kez okuyacağım. Çünkü her cümle bana yeni bir anlam katacak . Oldugu gibi
Şiir
Olduğu GibiEce Üner · Boyut Yayın Grubu · 2015113 okunma
Puan vermedi·88 syf.··
2022 102. kitabı
·
6 saatte okudu
·
Okunma: 20 Ekim 2022 22:38
Ülkenin hemen hemen genelinde olduğu gibi bende Ece Üner'in spikerliğini beğeniyorum az çok. Bu beğeniden kaynaklanıyor olsa gerek, şiirlerini, şiirdeki üslubunu, anlatımını, dahası şiirinin mahiyetini çok merak ettim ve okumaya karar verdim. Yazılarını da henüz hiç okumadım ama şiir benim için diğer türlerin tamamının çok üstünde olduğu için şiirlerini görme isteği daha çoktu bende. Okumaya başlarken öyle çok büyük bir beklentim yoktu. Kitap bitince "İyi ki de büyük beklenti içerisine girmemişim.. "dedim. Çok mu kötüydü, hayır.. Ama çok çok da iyi değildi. Bazı parçalar çok güzelken bazı parçalarda çok net uyumsuzluk sezdim. Kadında şairlik yeteneği var lâkin daha üstüne gidilebilecek bir yetenek olduğunu düşünüyorum zira bazı parçalar gerçekten çok çiğ geldi bana.
Olduğu GibiEce Üner · Boyut Yayın Grubu · 2015113 okunma
9/10
·88 syf.··
2022 77. kitabı
Ece Üner'in spikerliğine hayranım.Yazdığı bu şiir kitabını severek okudum.Şiirleri çok beğendim.Şiir okumayı seviyorsanız kitabı okumanızı öneririm. KEYİFLİ OKUMALAR
Olduğu GibiEce Üner · Boyut Yayın Grubu · 2015113 okunma
Puan vermedi·88 syf.··
2023 269. kitabı
"Şiir nasıl yazılmaz ?" için güzel bir örnek ! Kitabın öylesine yazılmış bir kitap olduğunu açar açmaz anlıyorsunuz (kitabın iç tasarımı) Birçok şiir kitabı okumuş biri olarak beğenmedim, başkaları ne düşünür bilemem Şiir kitabı okuyacaklara önermem açıkçası
Şiir
Olduğu GibiEce Üner · Boyut Yayın Grubu · 2015113 okunma
Puan vermedi·88 syf.··
2021 4. kitabı
·
6 günde okudu
·
Okunma: 05 Nisan 2021 17:55
İşim kelimelerle , bir nevi kelime işçisiyim halihazırda... Hayatın bu lahzasinda inkarla ikrarın eşitliğine geldim. Sanırım kelimeler artık uyutmuyor. Vakit öyle geliyor. Demir parmaklıklar ardına hapsettiğim tüm sözcükleri tahliye vakti. Cephelerimden dökülüyorlar bozuk para üstü gibi. Onlar tedavülden kalkmadan ben en iyisi kelimelerimi sizlere fısıldayayım...
Olduğu GibiEce Üner · Boyut Yayın Grubu · 2015113 okunma

Yazar Hakkında

Ece ÜnerYazar · 2 kitap
Ece Üner, 1981 yılında İstanbul‘da doğmuştur. Bir zamanlar CNN Türk‘ün Genel Müdürü olan babasının adı Dinç Üner’dir. Koç Özel Lisesi’nden mezun oldu. Sonra da Koç Üniversitesi tarih ve Sosyoloji bölümünü okuyarak mezun oldu. Öğrenciliği sırasında NTV‘de stajyerliğe başladı. Paris‘te Sorbonne Üniversitesi‘nde Fransızca dil eğitimi, Brüksel‘de ise Avrupa Birliği konusunda eğitim aldı. 2003’te NTV‘de Avrupa Birliği muhabiri olarak çalıştıktan sonra 2006’da NTV’den ayrıldı, 4 ay kadar Star TV‘de muhabirlik yaptı. 2006 Nisanında CNN Türk‘e geçerek, spor servisinde hafta sonu spor haberlerini sundu. Mart 2007’de CNN Türk’te Orkun Yazgan ile birlikte “Yeni Gün” isimli haber programını sundu. Uzun bir süre CNN Türk’te çalıştıktan sonra Ağustos 2009’da Habertürk‘e geçti. 2010 yılında “Olduğu Gibi” adlı tartışma programını, 2011 yılında ise “Akşam Raporu” isimli haber programını sunmaya başladine Boyuna” isimli programı hazırlayıp sundu.