Opia
Palarizma Öyle bir hızlı geçmişim ki yanından, Yolun tozu bulaşmış üzerine Aramızda belki, aynı daldaki iki yaprak arası kadar mesafe vardı. Sırf bana ihtiyacın olduğu için değil! Benim sana ihtiyacım olduğu için, Denk geldik koca olasılıkta.
Sayfa 19 - Kitapyurdu·Kitabı okudu
Alıntı
Opia
Nerede Göremedim bugün seni yine, İçerideyim hep, Aynı dört duvar. Bekleyişteyken, Sayıyorum tek tek kuşları, Bu iki sene önce geçen martının torunu olmalı.
Sayfa 47 - Kitapyurdu·Kitabı okudu
Alıntı
Hangi tür kitapları seviyorsun? 🔎 Polisiye 💕 Romantik 🚀 Bilim Kurgu 🏰 Fantastik 📖 Klasik 🧠 Kişisel Gelişim 🏛️ Tarih 😱 Gerilim
Opia
Kronik Bir engele takılıyoruz sürekli; Ellerimi bıraktığında oksitosin bitmiyor ki. Beyin dalgaları uzuyor sen gittikçe, Frekansta bozulmalar oluyor Acı hissi çıkıyor meydana, Kalp atışından bahsetmiyorum bile. Yürüdüğün andaki nefes alma ve konuşma çabaları Aynı ayak adımlarının yaydığı titreşim, Tam bir ambivalans hissi! Belki eros kurtarır bizi.
Sayfa 4 - Kitapyurdu·Kitabı okudu
Gelmeyenler Ağıtı
Yatağın sen tarafı Hep soğuk. Gidenler neden seni bana veremediler?
Sayfa 15 - Kitapyurdu·Kitabı okudu
Yollarda
Zor günler geçiriyoruz sevgilim Sen camda yağmuru beklerken Ben yağmurda sana geliyorum. Yollar değil mühim olan, Ne tren, Ne otobüs. Yol çizgilerinde sen varsın Aslında kahve bahane.
Sayfa 52 - Kitapyurdu·Kitabı okudu
Aforizma
Ağaçsız bir vadide uçurtma uçurmuşum, Üzerine ismini yazıp. Sen hep göklerden bak bana sevgilim Ben seni tutuyorum.
Sayfa 31 - Kitapyurdu·Kitabı okudu