Ezik 2

Orijinal Adı:
Stand Off

2022 36. kitabı
Okunma: 28 Temmuz 2022 12:13
Ezik ‘in devam kitabı olan Ortadirek’te, Ryan Dean, Joey’den sonra ciddi ruhsal problemler geçirmektedir. Son sınıfa geçen Ryan Dean’in en büyük destekçisi kız arkadaşı Annie Altman’dır. Bu yıl kendisini yeni bir oda arkadaşı beklemekte. Sam Albernathy, on iki yaşında birinci sınıf öğrencisidir ve Ryan Dean’in yeni oda arkadaşıdır. Bu kitapta, Ryan Dean’in Sam ile olan ilişkisini, arkadaşlıklarını, Joey hakkında önemli bir gerçeği ve Joey’nin kardeşi Nico’nun bir süre sonra kitaba dahil oluşunu okuyoruz. Kitap bana ilki kadar zevk verdi. Yine ilk kitaptaki gibi birçok karikatür mevcut. Bolca espri ve mizah var. Bu kitapta favori karakterim Benekli John oldu. JP’den de nefret ettim nefret. Kesinlikle okunması gereken mizahi romanlardan birisi.
2020 185. kitabı
Okunma: 15 Temmuz 2020 19:36
İlk kitaba nazaran biraz sönük kalıyor. Biraz fazla uzatılmış gibi geldi. Onun dışında 15 yaşında bir gencin kendini bu kadar iyi toplaması ve yaşı küçük olsa bile bir çok seyle başa çıkan bireyler olmaları gurur verici . Aslında tahmin ettiğim şeydi. J. kesinlikle bunu anlamıştım ve gerçekten üzüldüm. Keşke herkes kendi hayatına baksa . İnsanların dini,dili,ırkı,dış görünüşü hakkında nefret yorumları yapmasalar . Zeki çocuklar sizleri özleyeceğim.
2022 25. kitabı
Okunma: 09 Temmuz 2022 14:21
Ezik kitabının devamı rean drean vest artık lise son sınıftadır ve oda arkadaşı lise bir öğrencisi ve klostrofobi ( kapalı alan korkusu rahatsızlığı var ) onun yaşadıklarını okuyoruz kitapta klostrofobi nin tedavisi yok diye yazılmış ama var diye biliyorum böyle yazılmasına şaşırdım
2024 40. kitabı
Ezik kitabının devamı olan Ortadirek'te ; Ryan Dean arkadaşı Joey'in ölümünden sonra ciddi bir bunalıma girer. Son sınıfa geçen Ryan Dean'in en büyük destekçisi kız arkadaşı olan Annie Altman'dır. Ryan Dean'ın bu sene ki oda arkadaşı on iki yaşındaki, klostrofobi hastası olan Sam Abernathy olur. İlk başta Sam'dan hiç hoşlanmayan ve ona kötü davranan Ryan Dean gün geçtikçe Sam'e alışır ve onunla arkadaş olmaya başlar. Bu sırada Joey'in kardeşi Nico ile tanışan Ryan Dean, Joey ile ilgili önemli bir gerçeği öğrenir. Serinin ilk kitabıyla kıyaslayacak olursa ikinci kitabı hiç beğenmedim. Okurken sadece bitsin diye okudum diyebilirim.
2024 Okuma Raporları