Ağustos 2022
Pen Pal
Orijinal Dil:
İngilizce
İngilizce

Her kadına bir Aidan şart anacım !
·318 syf.·
2024 108. kitabı
Herkese selam. Hayatım. ne. okuduk. böyle. ya. :D Gerçekten kurgu on numero. O kadar iyi bağlanmış ki bayıldım. Şimdi neden 9 verdin o zaman derseniz bunu söylersem spoiler olacağını düşündüğümden söyleyemiyorum maalesef djdjdj. Paranormal şeyler ilgimi çok fazla çekmiyor dersem sanırım büyüyü bozmuş olmam. Ancak asla ve asla tahmin edemediğim olaylarla tokatlandığım için bok atamayacağım djdjd. Kitap boyunca sürekli teoriler üretiyor, bozuyor ve tekrar üretiyorsunuz. Merak dozu asla inmiyor. Ya nolacak artık diye diye elinizden bırakamayacağınız bir eser oluyor. Keşke yazarın daha çok çevrilmiş kitaplarını okusak. LAPİS YAYINLARI bu işi sen yaparsın sanki. :) Yetişkin içerikli olduğunu söyleyip ona göre okuyun okutturun anacım diyorum. Haydi konusuna geçelim; Kayla kocasının ölümüyle başa çıkmaya çalışırken zor zamanlar geçirmektedir. Kocasının cenaze töreninden evine geri döndüğünde masanın üzerinde adına yazılmış ve hapishaneden gönderilmiş bir mektup bulur. Mektupta tek bir cümle yazmaktadır: "Gerekirse seni sonsuza kadar beklerim." -Dante. İlginçtir ki Kayla Dante adında kimseyi tanımamaktadır ancak garip olan şey sadece bu değildir. Viktoryan tarzı bir evde yaşamanın sonuçlarına yorduğu birtakım evsel sıkıntılar çatı onarımcısı Aidan ile yollarını kesiştirecektir. Bir yandan Dante ile mektup arkadaşlığı, diğer yandan Aidan ile ilişkisi bir peri masalı misali devam etmektedir. Devam etmekte olan bir şey daha vardır ki o da evde yaşanan rahatsız edici birtakım olaylar...Bu işin peşini bırakmaya niyeti olmayan Kayla için ise hayatının şokunu yaşamaya çok az kalmıştır. Herkese keyifli okumalar. Pen Pal J.T. Geissinger Kitaptaki gerilim dozunu arttırmak isterseniz gece okumanızda fayda var. - Bir dost. Puanlamam; İlk üç puan emeğe verilmektedir. 4-Çok
AİDAN BENİ BUL!!!
2024 70. kitabı
Okunma: 31 Ağustos 2024 15:30
"Sana ihtiyacın olan şeyi vermekle ilgileniyorum Kayla, bu senin istediğin şeyle örtüşmeyebilir." İnanamıyorum! Ay bunu asla aşamayacağım galiba çok şaşkınım kdkd. Ama büyülendim de bir taraftan çok çok iyidi. Nasıl böyle bir şey olabilir ya? Asla aklımın ucundan geçmedi. Yazar Aidan'ın mükemmeliği ile bizi büyüledi ve hiç beklemediğim anda ters köşeyi yapıştırdı! Böyle kalalakadım ne nasıl oldu diye. Kurgusu harika, mükemmel! Çok zekice yazmış yazarımız ki Türkçe'ye çevrilse keşke daha çok kitabını okumak isterim. Paranormal dark romence daha önce bir kaç kez okumuştum ve bayılmıştım o yüzden de heyecanlı başlamıştım kitaba. Leyloi bunu iyiki önerdin çok çok mükemmeldi. Dante yine "Ruhunun şeklini biliyorum." diyerek ruhumuza dokunarak Dante'liğini konuşturdu. Mektupların bile yeterdi seni sevmeye. Aidan desem... her kızın hayalini süsleyen mükemmel biri! Genelledim ama karanlık aşk-tutku-sevgi-şefkat ne ararsanız var adamda. Hatta bana tatlı bile geldi ki öyledir zaten dkkd. Kendi adıma söylersem Aidan sana bayıldım aşkım başka bir evrende beni bul!Dkkdkd Konusuna çok girmeyeceğim büyüsünü bozabilirim çünkü. Yetişkin sahnelerden,açık konuşmalardan rahatsız olmayan, karanlık, gizemli, tüm tahminlerinizi bozacak ters köşesiyle tutkulu bir aşk hikâyesi (harika bir erkek karakter :d) okumak isterseniz mutlaka ama mutlaka okuyun derim! Hoşça kalınnn!
Paranormal
2023 75. kitabı
Okunma: 24 Mart 2023 16:53
Şiddetle tavsiye ederim Yazarın daha önce bir tek kitabını okudum oda güzeldi birde Rock serisini keza oda iyiydi . Fakat bu beni aldı götürdü parçaladı bıraktı şahane bence tek kelime ile bayıldım :)))) Kitabı bitirdim bir müddet kendime gelemedim en büyük problem nasıl inceleme yazacağım spoiler vermeden . Çok kaba taslak yazacam mecbur :( Öncelikle kitap geleneksel olmayan bir romantizm içeren psikolojik bir gerilim. Dili anlatımı çok güzel tahmin edemiyorsunuz hiç bir haltı ki ben her şeyi doğru tahminlerim . Beni şaşırtmak aşırı zordur cidden burada yazar başardı bunu :)) Çiftin arasında olan seks sahneleri inanılmaz erotik fakat asla avam değil mesela . Kayla kocasını toprağa yeni veren 30 yaşında geçmişi bulanık ve hayatı darmadağın bir kadın . Kayla'nın çatısını onarmak için usta ararken Aiden ile tanışıyorlar İlk karşılaşmalarından zaten aralarında inanılmaz bir elektrik çekim var . Bu arada Kayla'nın hiç tanışmadığı bir mahkumdan gelen mektuplar var ve evinde meydana gelen açıklanamayan aşırı sevimsiz bazı şeyler oluyor . Kayla için Aiden duygusal büyük destek ve fiziksel olarak ihtiyacı olan şey haline geliyor . Giderek yakınlaşıyorlar ve ilişkiye giriyorlar . Kitap bir noktadan sonra freni boşa almış kamyon gibi gidiyor zaten sonunda sizi ezip geçiyor bakın net diyorum . Goodreads te bazı kendini bilmezler bu kitaba 1 -2 yıldız vermiş lan çarpılır insan ayıp yani . Ben taptım tek kelime ile mutlaka okuyun daha fazla yazamıyorum anca okuyan olursa msj dan konuşulur. Bende çok sevdiğim ve buradan tek okuyan arkadaşımla konuşabildim neyse :D Birileri daha okusun lütfen :D
OKUDUKTAN SONRA ARKAŞINI OKUMASI İÇİN ZORBALAYACAĞIN KİTAP
2024 120. kitabı
Okunma: 28 Ağustos 2024 03:34
10 veriyorum, hatta 100 üzeri 200 veriyorum. Bu yazarın anlatımını zaten beğeniyordum ama bu kitabı, kurgu, karakter ve hikaye açısından bambaşka bir seviyeye ulaşmış. Gerilim, tutku, kalp kırıklığı ve muhteşem bir final. Bitirene kadar teoriden teoriye atladım ancak hiçbiri beni okuduğum sona hazırlayamazdı. Spoiler vermemek için kitap hakkında fazla bir şey söylemeyeceğim. Ancak her kızın Dante’ye ihtiyacı olduğu kadar Aidan’a da ihtiyacı var. Tek rahatsız olduğum şey, Kayla’nın ismiydi; ancak bu durum oldukça öznel olduğu için ciddiye almayın. Kayla ve Aidan’ın arasında geçen diyalogları okumak eğlenceli, duygusal ve zaten çok yüksekte olan çıtayı bir tık daha yukarı koyan bir iletişim vardı. Kıskanacak derecede bayıldım. Karanlık bir romantizmin işlendiğini, ölüm ve yas temalarına bol bol yer verildiğini ve “olgun” okuyucular için olduğunu hatırlatarak konusuna geçeyim. Kayla, kocası öldükten sonra kendisini tanıdığını iddia eden Dante isimli birisinden “Gerekirse sonsuza dek beklerim” yazılı tek cümlelik bir mektup alır. Sırf eğlencesine neyi beklediğini sorar. Gelen cevap, Kayla’nın hayatını sonsuza dek değiştirecektir: “Seni.” Ne olur okuyun ve bana mesaj atın. Bu kitap hakkında konuşmaktan hiç sıkılmayacağım.
Ölümlü Aşklar
2025 40. kitabı
Okunma: 28 Ağustos 2025 00:00
Dumura uğramış hâldeyim. Öyle ki cümlelerimi toparlayamıyorum. Uzun zamandır başından sonuna kadar bir saniye dahi sıkılmayarak okuduğum, ters köşe olduğum bir kitap okumamıştım. Kimsenin de kitabın yorumlarına, incelemelerine bakarak başlamasını istemem. Bütün büyü bozulur çünkü. Spoiler almadan okumanız gerek. Bu yüzden incelemeyi kapatıp hemen okumalısınız. İflah olmayanları aşağıya alalım. Kayla'nın aldığı bir mektupla başlıyor kitabımız. Açıkçası o mektup üzerinden (stalker gibi) ilerleyecek sanmıştım kurguyu. Fakat öyle olmadı. Mektup aklımızın bir köşesinde duruverirken damlatan çatısına bir usta aramaya başlar, Kaylamız. Allah'ın Amerikasında öyle kelli felli, göbekli, kaytan bıyıklı bir usta olur mu hiç? Tabii ki olmaz. Tam da bundan mütevellit kurt bakışlı dalyan oğlanımız Aidan çıkagelir. Fiyatta anlaşamayan çiftimiz pazarlık yaparken Aidan'ın cinsiyetçi konuşmaları Kayla'yı kızdırır ve ustayı evinden kovuverir. Kader bu ya, sonrasında tekrar karşılaşan ikili, cinsel gerilime tutulur ve sonrasında olaylar gelişir. Çiftimiz arasında geçen repliklerin bana inanilmaz keyif verdiğini ve aralarındaki uyumun beni cezbettiğini de söylemeden geçemeyeceğim. Tek kelimeyle MÜKEMMELLERDİ. Aidan hakkında sabaha kadar konuşabilirim... (SPOİLER!) Bir kere kimsenin finali tahmin edebileceğini asla düşünmüyorum. Yazar her şeyi o kadar güzel yedirmişti ki romantizm kitabı okuduğuma emin bir şekilde devam ediyordum. Hayalet hurafelerine bile o küçük çocuğu evin içinde görene kadar inanmadım. "Bir bit yeniği vardır bu işte, kızı deli olduğuna ikna edeceklerdir," diye düşünüyordum. Fakat gerçekten de bir hayalet söz konusu imiş. Bahsi geçen hayalet ölen kocasıdır, diye düşündüm bu kez. Kızı kıskandı ve musallat oldu... Yok, efendim, o da değil. Aklımızın ucundan dahi
Pen Pal
2026 2. kitabı
Pen Pal *Paranormal *Smut *Gizem/Gerilim Kayla Reece, kocasının ölümüyle birlikte derin bir tükenmişliğin içindedir. Neredeyse asırlık evinde depresyonuyla baş başa kalmaya çalışıyor ama sürekli arıza çıkaran elektrik tesisatı, damlayan çatı ve duyduğu takırtı sesleri ne yazık ki buna izin vermiyor. Nihayetinde evine tamirci çağırmaya karar verir. Evine yaşlı bir usta gelmesini beklerken genç ve yakışıklı Aidan Leighrit'a karşı hissettiği çekim zaman ilerledikçe durdurulamaz bir hâle gelir. Ben ne okudum? Ben tam olarak ne okudum? Bu kitabı şimdiye kadar okumadığım için büyük bir pişmanlık duyuyorum. Harika ötesiydi. Her şeyi bırakın finali okumak bile beni kaldırıp duvardan duvara vurdu. Bak hâlâ aklıma geldikçe şoka giriyorum. Spoiler vermeden kitaptan bahsedeceğim. Olay örgüsü başta çok durgun geliyor, rsye sokacak türden ama böyle iki yüzlü sayfalara gelince bir açılıyor ki yalayıp yutuyorsunuz kitabı... On da on aslında ama sürekli tekrar eden smut sahnelerin yoğunluğu bence oldukça kaliteli olan paranormal kısmı gölgede bırakmış. Tek eksisi buydu... Onun dışında çok beğendim. Hatta aşık oldum diyebilirim. Kayla ve Aiden ilişkisi başta neden geçmedi bana diyordum, sonunu okuyunca taşlar yerine oturdu az çok. Smut yoğun olabilirdi ama doyurucuydu djjd Aiden gibi birini herkes hayatında ister gibi geliyor, adam yürüyen cinsel gelirim ayol. Bayıldım. Sonunu düşündükçe ellerim titriyor, son zamanlarda okuduğum en mükemmel finallerden biriydi. En son böyle bir sonu Sessiz Hasta kitabında okumuştum. Şimdilik bu kadar, yeniden görüşünceye kitapla kalın efenim. J.T. Geissinger
2024 29. kitabı
Öldüğünü bilmediği bir kadının hikayesini okumak?? İNANILMAZDI. Başlarda ne kadar normal bir kurgu gibi gözüksede olay örgüsü tam oturunca ağzım açık kaldı. Asla beklemediğim bir yere geldi kitap aslında kafam çok karıştı bir noktada araf, cennet, cehennem, ölüm, ölümden sonra yaşam, şizofrenlik, delilik, akıl hastalığı, ruh çağırma seansı, ruhlar ve anlamanı bilmediğim bir sürü ilaç cart curt hastalık derken beynim patladı. Kayla ve Aiden’ın komik diyalogları dinamikleri çok güzeldi. Yazarın kalemini beğendim bu kurgusuna hayran kaldım.
·318 syf.·
2025 156. kitabı
Vay canına! Ne okudum ben? Hiç böyle birşey beklemiyordum sona doğru resmen şok oldum. Kayla kocasının ölümününden bir kaç hafta sonra hapishaden gizemli mektup alır ve birkaç gün sonra da Aidan ile tanışır. Aidan ile olan çekime karsi koyamaz ve birlikte olmaya baslarlar. Bu sırada evinde olan gizemli olaylar ve gizemli mektuplar birbirini takip eder kendinden şüphe etmeye başlar ve şok edici geçmişi öğreniriz. Türüne dikkat etmemisim. Benim gibi kitabı bilmiyorsaniz Türüne bakmadan okuyun. -Spoiler- Bu kitap konusuna benzer 6. His ve Diğerleri filmi benim en sevdiğim filmler arasında. Direk aklıma bu iki film geldi. Yardımcı kadın ruhlar falan deyince kendisinden şüphe ettim. Kayla'nin akli dengesini bozup eve konacak bir yerden de Kayla'nin ölen eşi çıkıp gelecekti güya. Sadece Dante ve Aidan kafamı karistiriyordu ki öğrenince buna da ayrı şok oldum. -Spoiler bitti- Kitabin son kısımları ağlattı resmen beni. Çok aşırı duygusal mi hayır ama o şok baya sarstı.
2023 75. kitabı
Okunma: 26 Nisan 2023 14:25
Evvet ahhhh Okurken teoriler kurarak kitabı ilerlettim. Ama hiçbiri tutmadı. Kayla sen bunu hak etmedin. Allahtan gerçek aşkı buldun tavşancık. Kitabı okumanızı tavsiye ederim. Gerilim, aşk, sırlarla dolu bir hikeye. Konu vs. spoiler vermeden anlatamam o yüzden burda bitiriyorum.
2024 27. kitabı
Ben ne okudum yahu? Ne tahmin ettiysem hepsi boşa çıktı. Kurgusu inanılmaz ilerledi. Kesinlikle okumanızı tavsiye ederim. Aiden, benim minik kuşum. Tüm kitap boyunca göz bebeğimdin ama sonunda daha bi değerlendin gözümde :D karakterlerin hepsi çok iyi kurgulanmış. İlk defa me olacağını bilemeden kitabın sonuna kadar merakla ilerledim. Çok iyiydi! Ayrıca kitabın finaline de bayıldım :D

J.T. GeissingerYazar · 16 kitap
J.T. Geissinger is a #1 international and Amazon Charts bestselling author of thirty novels. Ranging from funny, feisty romcoms to intense erotic thrillers, her books have sold over eight million copies and been translated into more than twenty languages. She is a three-time nominee in both contemporary and paranormal romance for the RITA Award, the highest distinction in romance fiction from the Romance Writers of America. She is also a recipient of the Prism Award for Best First Book, the Golden Quill Award for Best Paranormal/Urban Fantasy, and the HOLT Medallion for Best Erotic Romance. Connect with her in her Facebook reader group, Geissinger's Gang.