Salacious Players Club #1

4.710 üzerinden
232 kişi
2023 17. kitabı
Okunma: 20 Ocak 2023 02:23
Spoiler!!!!! Ben, eski sevgilim ve yeni sevgilim (eski sevgilimin babası) biz kocaman bir aileyiz;) Charlotte & Emerson Charlotte aldatıldığı için sevgilisinden ayrılır. Ev sahipleri kira depozitolarını sevgilisinin babasına verir. Charlie parayı almak için eski sevgilisinin babasının evine gider. Burada bir yanlış anlaşılma sonucu baba ile tanışır. Emerson zengin bir adam ve arkadaşları ile özel bir gece kulübü kurmuşlar. Oğlu ile arası bu kulübün içeriğinden dolayı bozulmuş. Kulüp özel ihtiyaçları olan insanlara hitap ediyor. Emerson'un da kendi için özel ihtiyaçları vardır. Bir gün eve gelen bir kızı bu ihtiyaçlar için tutulmuş sanıyor ama kız oğlunun eski sevgilisi çıkar. Emerson oğluna yaklaşmak için kıza sekreterlik işi teklif eder. Charlie de kabul eder. Charlie işe başlayınca Emerson ile arasında işler kızışmaya başlar.. İlişki gizli saklı başlar, araya ayrılık girer ve mutlu son... Kitap genel olarak güzeldi. Yazarın dili, anlatımı akıcıydı. BDSM içeriklere yer verilmiş. Bdsm den dolayı çekinenler varsa burada çok abartılı yer verilmemişti. Bu kitaptan daha tetikleyici içerikler okumuştum. Charlotte ve Emerson arasındaki enerjiyi sevdim özellikle ilişkilerine başlamadan önceki elektrikleri:))Kitaplarda yaş farkını problem etmiyorum ama gerçek hayatta böyle olur mu sanmam. Burada da kız 21 adam 40 yaşında. Charlotteen 15 yaşındaki kız kardeşiyle iletişimini çok sevdim. Keyifli bir kitaptı yormadan okuttu kendini.
PraiseSara Cate · 2022467 okunma
2023 527. kitabı
Okunma: 05 Aralık 2023 13:34
Bu yıl okuduğunuz bütün kötü kitapları unutun.2023 yılı sona ermeden ben yılın en kötü kitabını buldum.Sıfır puan verebilsem verirdim o derece yani. Charlie 21 yaşında bir genç kız.Erkek arkadaşından onu aldattığı için ayrılıyor ve beraber yaşadıkları evin depozitosunu alabilmek için erkek arkadaşı Beau’nun babasının yanına gitmek zorunda kalıyor.Sevgili babacığımızda 40 yaşlarında kodaman,yakışıklı,yakın arkadaşlarıyla özel bir klüp işleten bir amcamız.Kızı yanına sekreter olarak almaya karar veriyor çünkü oğlu babasından utanıyor(ben olsam ben de utanırdım yanlız değilsin arkadaşım)ve konuşmuyor.Emersonda fırsattane istifade belki kız aracılığı ile yakınlaşırız sanıyor(yakınlaşma olayını yanlış yönetiyor tabi) Spoiler içerir!! Tabi klüp derken bu abuk subuk,sapık supuk şeylerin döndüğü bir fantezi klübü.Mottoları da işte herkes bunları yapıyor ama itiraf edemeyecek kadar korkaklar insanlara fantezilerini yaşatmalıyız bla bla.Babacık Emorson da tuhaf zevkleri olan bir adam.Kendisinin tam olarak b.ktan bir karakteri vardı.Kadınları diz üstü görmekten hoşlanıyor.Bu kadar kadına köpek gibi davranan ama seksi bir imaj çizilmeye çalışan başka bir karakter okumamıştım.Yazar allayıp pullamış ama böyle bir şekilde romantize edilmiş kahraman ben kabul etmiyorum.Feminist damarlarımı fena kabarttı.Okuduğum çok fazla kitapta smut ve dark sahneler, değişik zevklere sahip karakterlere vardı ama bu sınırlarımı zorladı.Adamın tek istediği kadınları o şekilde görmek.Tam bir şovenist bir bakış açısı. Başrol kız ayrı bir faciaydı.Ya bir erkeğin sana fino köpeği gibi davranmasının nesi güzel ve seksi olabilir ki???bildiğiniz evcil hayvan sever gibi saçını okşamasından falan tahrik oluyordu.Sürekli onayını almalıyım,onu mutlu etmeliyim diye daha da köpek oldu.Tam olarak
PraiseSara Cate · Ephesus yayınları · 2023467 okunma
Ters Köşe Final Sevenler Buraya!
Bazı hikâyeler tam tahmin ettiğin gibi ilerler. Bazılarıysa son sayfada tüm bildiklerini sorgulatır. 🤯 Ters köşeleri seviyorsan, seni sonuna kadar merakta bırakacak 3 kitap önerisini keşfetmeye hazır ol!
2023 123. kitabı
Okunma: 02 Aralık 2023 01:46
En amiyane tabirle dandik bir kitap. Yazar yaş farkı ve yasak aşk tabusunu ele alayım demiş, becerememiş. BDSM yazayım demiş, altından kalkamamış. Hikâyeye de karakterlere de derinlik katamamış. İşleniş desen sallamasyon. Kitap sırf yazılmak için yazılmış sanki. Dipnot: Kitabı sevmememin sebebi içeriğinin cüretkar olması yahut türünün bana hitap etmemesi değil. Kitabı sevmememin sebebi uyduruk ve başarısız yazılmış olması. Bu kadar basit.
2023 129. kitabı
Okunma: 22 Aralık 2023 10:57
Yoruma geçmeden önce kitapla ilgili uyarımı yapayım ️Kitabımız fazlasıyla yetişkin, Bdsm içerikli, yaş farkı yüksek bir yasak aşkı konu alıyor. Bu yüzdendir ki bu içeriklerden rahatsız olanlar kitaptan uzak dursunlar çünkü ondan sonra satın alıp kitaptan nefret ettiğinizde türü severlere engel olabilecek yorumlar çıkıyor ortaya. Her zaman söylüyorum, kitap uyarılarını dikkate alalım ve herkes sevdiği türleri okusun. Böylelikle serilerin de devamı gelsin. Gelelim benim yorumuma Ben bu tarzdan rahatsız olmuyorum kesinlikle ve severek okuyorum. Bu kitabı da bir oturuşta yutmuş olmam bunun kanıtı diyebilirim. Ve diğer oyuncuların kitaplarını da sabırsızlıkla bekliyorum Karakterlerimiz yaşlarının verdiği şekilde davrandılar, bazen yaşından büyük davranışlarda bulunanlardan hoşlanmıyorum ama burda öyle bir durum yoktu. Ayrıca yaşananların hepsi karşılıklı rıza ve istekle gerçekleşti. Bazı kurgulardaki gibi zorla bir yaptırım olmadığını bilin O yüzden içeriğine rağmen çok ağır değildi ki daha ağırlarını okuduğum için rahatlıkla söyleyebilirim . Gelelim konusuna. Yıllar evvel bir şirkette beraber çalışan bir grup arkadaş, şirketlerinin batmasıyla işten çıkarılır ve kendilerine müşterilerin özel fantezilerini özgürce gerçekleştirebileceği elit bir kulüp açarlar. Kulübün kurucusu Emerson, bekar bir baba ve arasının açık olduğu oğlu ile işleri yoluna koymak için her şeyi yapmaya hazırdır. Diğer taraftan 21 yaşındaki kızımız Charlotte, kendisini aldatan sevgilisinden ayrılmış ve birlikte oturdukları evlerinin depozitosunu almak istediğini söylediğinde eski sevgilisi Beau, ev sahibinin depozitoyu babasına gönderdiğini ve onunla konuşmadığı için kendisin alması gerektiğini belirterek babasının adresini verir. . Paraya ihtiyacı olan Charlotte, eski sevgilisinin babasının evine
EMERSON&CHARLOTTE
2026 6. kitabı
Okunma: 30 Ocak 2026 15:13
Herkese merhaba. O çok abartılan, bayıla bayıla okunan kitapla karşınızdayım. Şimdiden söyleyeyim ben bu kitabı abartamayacağım. Konumuz kısaca şöyle; Charlotte ayrıldığı sevgilisi Beau'ya gidip eskiden beraber yaşadıkları evin depozitosunu istiyor ama Beau depozitonun görüşmediği babasının evine yollandığını söylüyor. Charlotte kendine düşen payı almak için o eve gidiyor ama o evde hiç beklenmedik bir şekilde karşılanıyor. Beau'nun babası olan Emerson bu karşılaşmadan ötürü kendini kötü hissediyor ve Charlotte'ye onun sekreteri olması için iş teklif ediyor. Charlotte'nin bilmediği şey ise Emerson'ın bir sex kulübünün kurucusu olduğu. Karakter analizi yapmayı çok isterdim ama ikisininde sıfır duygu ve hisleri olduğu için bunu yapamayacağım o yüzden direkt kitap olarak yorumluyorum. Ben bu kitabı okumaya başladığımda biraz umutluydum ama yanılmışım. Öyle ki kitabı bitirmem sekiz gün sürdü. O kadar sıkıldım ki size anlatamam. Bir ara yarım bırakmayı düşündüm ama sayfa sayısı azdı dedim en iyisi bir an önce okuyayım ve bitsin. İkili arasında asla bir enerji, uyum, duygu hissetmiyorsunuz. Yani bana asla geçmedi. Hele kızın bu durumda bu kadar rahat, pervasız olması garipti. Yani eski sevgilinin babası ? Biraz suçlu mu hissetsen ? :D En enteresanı da Emerson öyle hissediyor diye onu terk etmesi... Yani desem ki smut sahneleri için okundu, onda da pek bir şey yoktu. Sözde bdsm yazılmaya çalışılmış ama asla yapılamamış. Sonradan aralarındaki ilişkiyi romantizme çevirmeye çalışmışlar ama yapılamamış. İnanın niye bu kadar sevildi, niye bu kadar abartıldı hiçbir fikrim yok. Hani böyle yasak ilişki, yaş farkı falan okuyacağız diye başladım nasıl olacak, nasıl bir şeye bağlanacak derken kitabın tamamen duygudan yoksun olması beni hayal kırıklığına uğrattı. Hani öyle içlerinde