Praise

Türler:
Sıralamalar

2023 527. kitabı
Okunma: 05 Aralık 2023 13:34
Bu yıl okuduğunuz bütün kötü kitapları unutun.2023 yılı sona ermeden ben yılın en kötü kitabını buldum.Sıfır puan verebilsem verirdim o derece yani. Charlie 21 yaşında bir genç kız.Erkek
2023 123. kitabı
Okunma: 02 Aralık 2023 01:46
En amiyane tabirle dandik bir kitap. Yazar yaş farkı ve yasak aşk tabusunu ele alayım demiş, becerememiş. BDSM yazayım demiş, altından kalkamamış. Hikâyeye de karakterlere de derinlik katamamış. İşleniş desen sallamasyon. Kitap sırf yazılmak için yazılmış sanki. Dipnot: Kitabı sevmememin sebebi içeriğinin cüretkar olması yahut türünün bana hitap etmemesi değil. Kitabı sevmememin sebebi uyduruk ve başarısız yazılmış olması. Bu kadar basit.
2023 129. kitabı
Okunma: 22 Aralık 2023 10:57
Yoruma geçmeden önce kitapla ilgili uyarımı yapayım ️Kitabımız fazlasıyla yetişkin, Bdsm içerikli, yaş farkı yüksek bir yasak aşkı konu alıyor. Bu yüzdendir ki bu içeriklerden rahatsız olanlar
EMERSON&CHARLOTTE
2026 6. kitabı
Okunma: 30 Ocak 2026 15:13
Herkese merhaba. O çok abartılan, bayıla bayıla okunan kitapla karşınızdayım. Şimdiden söyleyeyim ben bu kitabı abartamayacağım. Konumuz kısaca şöyle; Charlotte ayrıldığı sevgilisi Beau'ya
2023 106. kitabı
Okunma: 08 Aralık 2023 18:58
Zaman kaybı olduğunu düşündüğüm bir kitap. Gidip bakmadım ama yazarın ilk kitabı olduğunu düşünüyorum. Çünkü çok basit bir dille yazılmış. Okurken çok sinir olduğunuz bir içeriğe sahip. Öylesine yazılmış bir kitap olduğunu düşünüyorum. İnternette kitap hakkında hep iyi yorumlar gördüm ve onun için okumaya başladım değişik ve güzel işlenmiş bir kurgu olacağını düşünmüştüm ama konu çok basitti işleyişi de keza öyle. Çok zorlanarak bitirdim kitabı. Okumaya değer bir kitap olduğunu düşünmüyorum.
2023 143. kitabı
Okunma: 24 Kasım 2023 18:00
Romantizm tutku ve heyecan istiyorsanız mutlaka okumalısınız. Oldukça cüretkar bir kitap bunu göz önünde bulundurularak okumanızı tavsiye ederim. Charlotte yani herkese göre Charlie babası daha
·368 syf.·
2023 274. kitabı
Aslımda ilk duyduğumda bende ister istemez, Doğum Günü Kızı’ndaki gibi bir ilişki beklemiştim. Ama asla o kadar sevmedim ve o havayı almadım. Bu kitapta kızımız sevgilisiyle ayrılıyor, beraber yaşadıkları evi de terk edince evin depozitosu kefil olan babaya gidiyor. Kızımız Charlie kendi payını almak için daha önce hiç tanışmadığı sevgilisinin babasına gidiyor. Tabi gittiğinde bir “yanlış anlaşılma” sonucu baba Emerson kızı köle sekreter sanıyor ama kısa süre de yanlış anlaşılma düzeliyor tabi. Charlie payına düşen parayı alıyor ama yaşananlar aklından çıkmıyor. Zaten birkaç gün sonra da Emerson tarafından oğluyla arasında köprü olabilmesi için sekreterlik için teklif alıyor. Tabi başta sadece sekreterlik olarak başlayan iş kızımızın Emerson’ın işine duyduğu aşırı merak ve ilgiyle boyut değiştiriyor. Açıkçası bayılmadım kitaba, okumasam da bir kaybım olmazmış. Çok cezbetmedi konu itibariyle. Olumlu olan tek şey kitaptaki her şey rızaya dayalıydı ve kızımız zaten her şeye gönüllüydü. Charlotte / Charlie karakterini sevmedim. Cüretkarlığı yer yer fazlaydı bana göre. Ve her şeye aşırı istekli olması çok geçmedi.
Kitap Yorumu
·368 syf.·
2024 18. kitabı
Ben bu kitabı indirim olsun diye almıştım. Almaz olaydım. Yazarın aklı fikri yok ya da çalışmıyo bu tarz şeylerin güzellemesi olabilir mi yaa... Bu yozlaşmayı güzellemek değil de nedir tam olarak. Hadi yazar bu kitabı yazdı diyelim yayın evi neden basar ki böyle bi kitabı. Bazı sahneler de o kadar sinirim bozuldu ki sinirden gülüyorum kitabı ezip bükmek istedim yani. Her fantezi normal veya sağlıklı değildir ya da sağlıklı bi aklın ürünü değildir. Ben kitabı aldığım için okumaya başladım başladığım için de bitirdim biri bana sakın bu kitabı alma paran çöp olur deseydi almazdım. Yani kısacası ben yaptım siz yapmayın
2025 48. kitabı
Okunma: 05 Ağustos 2025 14:41
Grinin elli tonu çakması gibi bir kitaptı içinde dominant itaatkar ilişkisi vardı ama tabiki grinin elli tonu daha güzeldi çiftin o yasak olan çekimini tam hissedemedim evet kitap kendini okuttu ama bilemiyorum tam olmuş da diyemiyorum zaten adam kızın eski sevgilisinin babası olduğu için arada yaş farkı da var okuyacaksanız onu bilerek okuyun
2024 2. kitabı
Okunma: 14 Ocak 2024 19:10
Kitap aşırı rezil bir kitaptı, açıkçası ortada bir kitap bile yoktu. Sadece birkaç smut sahnesi birleştirilmişti bu kadar. Kitabın başından sonuna kadar rahatsızlık hissi bırakmadı beni. Kadınların objeyi geçtim, direkt sanki bir köpekmiş -ki gerçek anlamda köpek- gösterilmesi, Emerson ile Charlotte arasındaki yaş farkı ve buna rağmen yaptıkları şeyler, Charlotte’un köpek yerine konulmaya meraklı olması falan okurken beni açıklayamayacağım kadar fazla rahatsız etti.
2024 Okuma Raporları

Sara CateYazar · 4 kitap
Sara Cate is a USA Today best-selling author of steamy romance and sexy book boyfriends. Although she writes a wide range of tropes, Sara is best known for her age gap and taboo romances. One thing you can expect from her entire collection is heaps of steam and plenty of angst. Living in Arizona with her husband and kids, Sara spends most of her time reading, writing, or baking.