Yoruma geçmeden önce kitapla ilgili uyarımı yapayım ️Kitabımız fazlasıyla yetişkin, Bdsm içerikli, yaş farkı yüksek bir yasak aşkı konu alıyor. Bu yüzdendir ki bu içeriklerden rahatsız olanlar kitaptan uzak dursunlar çünkü ondan sonra satın alıp kitaptan nefret ettiğinizde türü severlere engel olabilecek yorumlar çıkıyor ortaya. Her zaman söylüyorum, kitap uyarılarını dikkate alalım ve herkes sevdiği türleri okusun. Böylelikle serilerin de devamı gelsin. Gelelim benim yorumuma Ben bu tarzdan rahatsız olmuyorum kesinlikle ve severek okuyorum. Bu kitabı da bir oturuşta yutmuş olmam bunun kanıtı diyebilirim. Ve diğer oyuncuların kitaplarını da sabırsızlıkla bekliyorum Karakterlerimiz yaşlarının verdiği şekilde davrandılar, bazen yaşından büyük davranışlarda bulunanlardan hoşlanmıyorum ama burda öyle bir durum yoktu. Ayrıca yaşananların hepsi karşılıklı rıza ve istekle gerçekleşti. Bazı kurgulardaki gibi zorla bir yaptırım olmadığını bilin O yüzden içeriğine rağmen çok ağır değildi ki daha ağırlarını okuduğum için rahatlıkla söyleyebilirim
Gelelim konusuna. Yıllar evvel bir şirkette beraber çalışan bir grup arkadaş, şirketlerinin batmasıyla işten çıkarılır ve kendilerine müşterilerin özel fantezilerini özgürce gerçekleştirebileceği elit bir kulüp açarlar. Kulübün kurucusu Emerson, bekar bir baba ve arasının açık olduğu oğlu ile işleri yoluna koymak için her şeyi yapmaya hazırdır. Diğer taraftan 21 yaşındaki kızımız Charlotte, kendisini aldatan sevgilisinden ayrılmış ve birlikte oturdukları evlerinin depozitosunu almak istediğini söylediğinde eski sevgilisi Beau, ev sahibinin depozitoyu babasına gönderdiğini ve onunla konuşmadığı için kendisin alması gerektiğini belirterek babasının adresini verir.
Paraya ihtiyacı olan Charlotte, eski sevgilisinin babasının evine