Rabb'in Nefesi

Mehmet Çobanoğlu
Tahmini Okuma Süresi:
4 sa. 59 dk.
Sayfa Sayısı:
176
Basım Tarihi:
2013
Yayınevi:
Destek Yayınları
ISBN:
9786055151454
Ülke:
Türkiye
Dil:
Türkçe
Format:
Karton kapak
Reklam

Yorumlar ve İncelemeler

4/10
·176 syf.··
2015 32. kitabı
Psikiyatrist bir arkadaşımın hediyesi olan bu kitap kütüphanemde okunmayı bekliyordu. Daha önce birkaç defa okumaya niyetlendim ancak hazır olmadığımı hissedip yarıda bırakmıştım. Kitabı zor da olsa bitirebildim. Sıkıcı olduğundan değil, yavaş yavaş uygulanarak okunması gerektiğini düşündüğüm için... Öncelikle kitabın bana kattığı birçok şey oldu tabi, ancak niyetinin ve bazı yazdıklarının haddini aştığını, aslından saptığını yazarın web sitesini inceleyince düşünmeye başladım. Kitapta Allah'ın Esma'larının manaları ile birlikte kullara bakan maddi ve manevi şifa boyutu anlatılmış. Buraya kadar eyvallah..Ancak devamında diğer birçok kişisel gelişim, metafizik, parapsikilojı konulu kitaplarda da gördüğümüz kişinin kendi güç ve iradesini zorlayan paylaşımlar var..Mesela Allah'ın Esmalar'ı ile istediğini elde etme yolları ki bu ibadetin de zikrin de amacını aşmakta...hatta öyle inandırmakta ki okur nefsani beklentilerle kitaptan uygulama notları alıp, kendinde hissettiği yüce güç ile terapiye başlamakta..elbet kulun duası acziyeti çok güçlü, duayı gönderdiği RABBİ herşeye MUKTEDİR...İnsan da O'nun nefesinden diyor kitapta ...Ancak kitapta ben bunu hissedemedim. Haksızlık etmemek gerek, zira çok güzel şeyler de kattı bana..değişik haleti ruhiyem için acil ESMA reçeteleri çıkardım kendimce.. Bana Kubilay Aktaş'ı hatırlattı...Tabi konu benzerlik gösterse de paylaşımlar çok farklı.
Siyaset
Rabb'in NefesiMehmet Çobanoğlu · Destek Yayınları · 201351 okunma
9/10
·176 syf.··
Beğendi
·
2020 4. kitabı
·
40 günde okudu
·
Okunma: 17 Şubat 2020 16:43
Eğer Evrenden istediklerinizin gerçekleştiğini düşünüyor, bu enerjiye inanıyorsanız okumanızı tavsiye ederim. Ben hiç Allah'ın isimlerine yani Esma lara bu şekilde bakmamıştım.
Rabb'in NefesiMehmet Çobanoğlu · Destek Yayınları · 201351 okunma

Yazar Hakkında

Mehmet ÇobanoğluYazar · 3 kitap
Uzun yıllardır çeşitli web sitelerinde Majisyen Kontejyan rumuzu ile Spirituel konularda makaleler yazan Mehmet Çobanoğlu, 1981 Hatay / Hassa doğumludur. Küçük yaşlardan itibaren ilgi alanı Ezoterizm, Parapsikoloji ve kutsal kitaplar üzerinde yoğunlaşmasının ardından, evrensel enerjiler konularında araştırmalar yaparak daha sonra bu ilgi alanını Maji bilimi ile bütünleştirmiştir. 2000’li yılların hemen başında geçirdiği bazı kazalar sonucunda arkadaş çevresinde oluşan “Bu hayatta ne kadar çok kontenjanın varmış” söylemindeki kontenjan kelimesi kendisine lakap olarak verilmiş. Mail olarak kontenjan kelimesini bir harf hatası ile Kontejyan olarak almış ve bu kez bilinçli olarak web platformlarına daima “Kontejyan” rumuzu ile kayıt yapmıştır. Maji ilminin uygulayıcısına verilen MAJİSYEN terimi ile rumuzunu birleştirerek Majisyen Kontejyan olarak birçok çevre tarafından bu isimle anılmış ve tanınmıştır. 2013 senesinde ilk kitabı olan Rabb’in Nefesi’ni okurları ile buluşturan Çobanoğlu geniş bir kitleye ulaşma başarısını göstermiş ve Esma’ûl Hüsna konusuna çok farklı bakış açıları kazandırmıştır. Halen Antalya’da ikamet etmekte olan Mehmet Çobanoğlu ülkenin çeşitli bölgelerinde Spiritualizm, Metafizik ve Kişisel Gelişim konularında seminer ve eğitimler düzenlemektedir.