Ben o kadar aşk kitabı okudum. ama sadece bu kitaptaki gibi bir aşk istedim. Unutmaya başladıgım zaman tekrar okumayı düşünüyorrum bu kitabı. Anlatımı cok güzel yazarı gayet başarılı. bu kitabı okurken sıkılmayacaksınız. Eğlenip gülecek, heyecanlanacaksınız. Tavsiye ettiğim ve okuyan herkes bana katıldı :)
Reklam AşkıVictoria Michaels · Nemesis Kitap · 2014238 okunma
Lexi White, üniversite hayatının en başarılı günlerini yaşadığı sırada babası rahatsızlanınca bir saniye bile düşünmeden her şeyi bırakır ve babasının bakımını üstlenmek üzere evine geri döner.
Yıllarca onunla ilgilenir, ihtiyaç duyduğu her an yanında olur.
Hastalığı atlatamayan babasını sonsuzluğa uğurladıktan sonraysa Lexi, hayatını yeniden kurmaya karar verir.
Hoş bir aşk hikayesi ;)
Hoş vakit geçirmelik ;)
Hoş olaylar ;)
Hoş son ;)
Hoş... ;)
Teşekkürler Victoria Michaels ...
Okuyun, hoşunuza gidecek, yani hoşlanacağınızı düşünüyorum ;))))
Reklam AşkıVictoria Michaels · Nemesis Kitap · 2014238 okunma
Özellikle kahramanimizin işe ilk başladığı günlerin anlatıldığı sayfalarda yoğun gülme krizleri yaşadığımı itiraf ediyorum. Yazarın zaten kalemini beğendim için kitabı da severek okudum.
Reklam AşkıVictoria Michaels · Nemesis Kitap · 2014238 okunma
Kitap güzel mi evet güzel ama olay o kadar uzadı ki açıkçası ben biraz atlayarak okudum ve bir şey kaçırdığımı da düşünmüyorum 500 sayfaya yakın bir kitap ama kafadan 150 200 sayfayı atabilirdi yazar iş sahneleri o kadar gereksiz uzatılmış ki okuyunca anlayacaksınız çok bunaldim o yerlerde. Sonra Jade olayı var tam bir toksit karakter birinin bu kızla vücudu ve seks için bile olsa birlikte olabileceğine ben inanamadım açıkçası .
Reklam AşkıVictoria Michaels · Nemesis Kitap · 2014238 okunma
Samimi ve sıcak bir roman. Ama okumaya başladıktan bir süre sonra konuyu anlayınca biraz fazla mı uzatılmış ne diye düşünebilirsiniz. Ayrıca Sean-Hope hikayesinde biraz daha okumak ve ne olduklarıyla alakalı küçük bir ipucu da harika olabilirdi. Neyse uzun lafın kısası romantik bir kitap. Boş zamanınızda veya canınız sıkkınken okunabilecek bir kitap.
Reklam AşkıVictoria Michaels · Nemesis Kitap · 2014238 okunma
Ben açıkçası kitabı çok beğendim. Anlatım güzel sizi hiç sıkmıyor. Bu kitap yüzünden bir gece uykusuz kaldım okurken. Ben romantik kitapların ana karakterlerinin birbirlerine hemen açılmalarını sevmem ama genelde okuduğum bütün kitaplarda hemen oldu bittiye getirilip ondan sonra olaylar ayrılmalar gereksiz sürtüşmeler olur. Bu kitapta 250. sayfaya kadar ikili tam anlamıyla birbirlerine açılamadılar bile bu benim için süper oldu.Ayrıca gereksiz cinsel sahnelere ihtiyaç duyulmaması da çok güzel bence. Tavsiye ediyorum.
Reklam AşkıVictoria Michaels · Nemesis Kitap · 2014238 okunma
Komik, kısa, farklı ve güzel bir aşk hikayesiydi. Alışılan aşk hikayelerinden biraz daha farklıydı. Romantikliğin, saflığın ve gerçek sevginin daha çok ön planda olduğu, erotizmin ise arka plana atıldığı ( aslında hiç kullanılmadığı ) bir kitap. Konusunu çok sevdim. Ve okumanızı çok isterim. :-) :-) :-)
Reklam AşkıVictoria Michaels · Nemesis Kitap · 2014238 okunma
Çerezlik, kafa dağıtmalık bir kitap. Olayların gidişatı konusunda bazen sinir oldum. Ortalama bir kitaptı.
Spoiler
En sevmedigim birbirlerine aşık oldukları halde "hayır degiliz" diyen veya bunu bile bile hala beraber olmayan karakterler. Gerizekalı Vince, Jade'i sevmiyor ama hala yanında tutuyor, Jade ile sevgili ama Lexi ile öpüşüyor. Gerçekten çok sinir oldum. Köstebek arıyor ama kendini bile tamamen açacak kadar güvenmediği insanla birlikte. Böyle salak karakter görmedim yaa.
Son kısımda Lexi'nin kendi işini kurmak isteyip bir nevi kurması çok hoşuma gitti. Takdir ettim.
Reklam AşkıVictoria Michaels · Nemesis Kitap · 2014238 okunma
Böyle 'cici bir aşk romanı okusam' gibi bir dürtünüz varsa, durmayın alın elinize. Lise aşkıyla yıllar sonra karşılaşan bir kızın hikayesi bu kitap. Bazı yerlerde 'gereksiz uzatılmış' gibi yorumlar gözüme çarptı ama ben memnun kaldım. Akıcı, sade, güzel. Cici kitaplar kategorisindedir bu roman benim için ve tavsiye edilir efendim.