Ruh Antikoru

Eda Gökçeli
12 Ekim 2021
Potink Kitap

2022 458. kitabı
Herşeyin bir antikoru vardır diyor yazar kitabında bize. Edindiğimiz her tecrübeye antikor gözüyle bakalım, güneş herkes için yeniden doğar diyor. Okudukça hak verip, rahatlıyorsunuz. Ruhunuza iyi gelecek sözcüklerle, deneyimlerini yansıtan yazarımız, motive edici şekilde her bir sözcüğü özenle seçmiş. Deneyimlemiş ve başarmış insanların örnekleri ile hem ilham olacak, hem de yöntemler geliştirmemizi sağlayacak kitaplardan. Bu anlamda kitap bizimle konuşuyormuş gibi de gelebilir. Yazarın usta kaleminden, hedefine varmak için, motive olmak, yenilenmek için harika bir kişisel gelişim kitabı. Diğer kitaplarını olduğu gibi bunu da severek okudum. Zaten yazarını ayrı seviyorum. Sizde mutlaka bir şans verin. Ruhunuza iyi gelecek. #RuhAntikoru ^ ^ #alıntı Sen dünyayı değiştirme, kendini yenile, bu iyi bir şey, zor değil, sadece farklı. ^ Düşüncelerimizi hislerimizle birleştirince ortaya istek ve ya dua çıkar. Dualar bumerang gibidir. Bize daima geri döner ^ Şükretmenin değişmez bir kanun olduğunu hatırla! ^ ^ @potinkkitap @eda.gokceli @edaveeylul #kişiselgelişim #bloghemsire #deneyim
Ruh AntikoruEda Gökçeli · Potink Kitap · 202110 okunma

Eda GökçeliYazar · 4 kitap
Eda Gökçeli 1982 yılında Çorum’da dünyaya geldi. 2002 yılında Müjdat Gezen Sanat Merkezi Actor Studio’da eğitim aldı. Kocaeli Üniversitesi Seyahat İşletmeciliği Bölümünü bitirdikten sonra 2007 yılında Kanada’da Centennial College’dan turizm diploması aldı. Hemen ardından The Second City Toronto Sanat Merkezinde yaratıcı drama eğitimi aldı. 2007 yılında Curtis Cooknell’in yönettiği Toronto Film Festivali için hazırlanan kısa filmde “Amanda” karakteriyle başrol oynadı. Kanada vatandaşlığını aldıktan sonra Türkiye’ye döndü ve 2020 yılında Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümünden mezun oldu. 2020 yılında Brain Academy’nin kurucusu Gregory Caremans’den kişisel gelişimde sinir bilimi eğitimi aldı. Ayrıca NLP & Yaşam Koçluğu sertifikasına sahiptir. 2019 yılında bir ayda yazmış olduğu ilk romanı olan Son Karım’ın ardından 2021 yılında devamı niteliği taşıyan ikinci romanı İlk Karım’ı yazdı. Üçüncü kitabı olan Abraham-Geçmiş Değişir ile bilim kurgu dünyasına adım atım attı. Aynı yıl bu romanıyla VII Golden Palm Awards kapsamında “Yılın Yazarı” ödülüne layık görülmüştür. Yine 2021 yılında Ruh Antikoru isimli bir kişisel gelişim kitabı çıkarmıştır. İki çocuk annesi olan Eda Gökçeli sosyal medya üzerinden pek çok kadının ve gencin hayatına önemli anlamda katkıda bulunmaya, dernek çalışmalarına devam etmektedir.