Breathless #1

Puan

5.610 üzerinden
102 kişi
2021 66. kitabı
Gerçekten sevemediğim bir kitap oldu. Bir çok kitabın karması gibiydi ama içerik olarak çok zayıf. Kitap konusunu yansıtmıyor ve vaat ettiklerini vermiyor. Vasat altıydı.
Aşk
2021 3. kitabı
Gabe, Jace ve Ash: ülkenin en varlıklı ve güçlü erkekleri. Istedikleri her şeyi elde etmeye alışkınlar. Hemen her şeyi. Gabe'in en büyük hayali ise onun için yasak elma olan bir kadınla fantezi yaşamak. Şimdi o yasak elma yeterince olgunlasmış durumda... Gabe Hamilton, Mia Crestwell'i otelin açılışında gördüğünde, aklından geçenler yüzünden cehenneme gideceğini biliyordu. Ne de olsa, Mia onun en yakın arkadaşının kardeşiydi. Ama artık küçük değildi. Gabe de arzularını hayata geçirmek için çok uzun süre beklemişti. Mia'ya ilk gençlik günlerinden beri ilgi duymuş, onunla ilgili hayaller kurmuştu. Kendisi ondan on dört yaş büyükse ne olmuştu yani? Mia ise onu erişilmez biri olarak görüyor ama bu adama duyduğu tutkudan kurtulamıyordu. Gabe onu kendi dünyasına çektiğinde, Mia bu adam ve talepleri hakkında bilmediği çok şey olduğunu keşfedecekti. Yoğun ve tutkulu ilişkileri ikisinin de beklemediği bir yolda ilerleyebilir, belki ihancte bile açık olabilirdi.
Aşk
Etimoloji Defteri
Mücellit Nedir ?
Ele almak bile hata
Hery yerde karşıma çıkıyordu PDF'sinden bir bakayım değil. Tahammül edemedim okumaya. Baya da zaman oldu ama zihnimde hala o kötü etkisi taze. Tavsiye etmiyorum zaman kaybı...
2020 62. kitabı
Grinin Elli Tonu üçlemesinden sonra aynı tarz kitapları görür olduk. Yetişkin içerikli bu kitaplarda insan biraz duygu istiyor ve kitabın sadece bir yöne çekilmesindense her türlü duyguyu barındırması isteniyor. Basit bir üçleme üç farklı ama birbirinin aynısı adam ve ne tuhaftır ki ilişli tercihleri hep zor gibi görünenin arkasındaki basitlikte yatıyor. Alınıp okunabilecek bir kitap olduğunu düşünmüyorum, şahsen ben tesadüf üzeri pdf olarak karışma çıktı ve okumuş bulundum.
2017 71. kitabı
Okunma: 30 Temmuz 2017 19:05
Başımın belası seri... Zamanında ilk kitabı neye dayandım da aldım hatırlamıyorum. Sonra da ilk kitabı okumadan devamını alıp seriyi tamamladım. Keşke hiç bulaşmasaymışım dediğim kitaplar olup çıktılar. 40'ına merdiven dayamış üç arkadaş var. Zengin, karizmatik, yakışıklı adamlar bunlar. Her kitap adamlardan birinin hayatının aşkını bulma macerasını anlatıyor. Aslında akıcı ve ufak aksiyon barındıran kurguları var ama anlatılanlar beni irite etti. Rahatsızlık verici olaylar vardı. 18'ler. Seveni vardır illaki ama bana hitap etmediler. Kitapları yarım bırakmaktan nefret ediyorum. O sebeple zorlayarak okumaya devam ettim. Ek olarak üç erkek karakter birbirinin aynı gibiydi. Aynı karaktere üç farklı kitap yazılmıştı sanki. Neyse işte bence sizde bulaşmayın. Kitapların üzerinde seri sıralaması var ama ben yine de yazayım: 1. Sıcak 2. Ateş 3. Kor