Sevginin Gücünü de Deneyin..

Sabıkalı Aşk

Hüsnü Bala
2025
Sokak Kitapları Yayınları
Sıralamalar

2025 9. kitabı
Okunma: 06 Nisan 2025 16:10
Şiir kitaplarının belki de sosyal medyanın etkisiyle bu kadar unutulduğu bir dönemde şiir kitabı okumuş olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Henüz yazın dünyasına yeni girmiş olmasına rağmen şairimizin kalemini ve şiirlerini ben çok sevdim. Kitapta aşk, yalnızlık ve içsel sorgulamalar dikkatimizi çekiyor. Daha ilk sayfalardan “Sen buz çağında yurduma göçebe bir kuş, Ben ise yurdu talan edilmiş bir mülteci. Ararken birbirimizi yaşamın kuytu kıyılarında; Ben sende kayboluyordum, Sen bende çoktan kaybolmuşken.” dizeleriyle beni içine çekti Elimde şairin diğer kitabı olan Bir Kentin Buruk Rüzgarları da var. Gelecek ay mutlaka okuma listeme eklemiş olacağım.
Sabıkalı Aşk
·88 syf.·
2026 2. kitabı
2025 Mart basimli şiir kitabı nın , üçüncü kitabı şiir kitabı olan , aşk, hayattan, sevdadan, yerel motifler ve kentsel aşklardan zaman zaman değinilmiş. Umutlar, kültürler, kadınların ve yalnız insanlarin hayatlarına dem vurdulmuş zaman zaman. Sabıkalı Aşk
2025 40. kitabı
Okunma: 26 Mayıs 2025 01:24
OKUDUM BİTTİ Kitap Adı: Sabıkalı Aşk Kitabın Yazarı: Hüsnü BALA Kitabın Yayınevi: Sokak Kitapları Sayfa Sayısı: 87 Kitap Yorumu: Kimin aşkı nerede başlar kiminki nerede biter bilinmez ama herkes kendi aşkını Yaşar içinde. Sabıkalı Aşk da böyle bir eser. Şiir bazen iç dökmektir bazen de kendini ve içini bilmektir. Yazanı hafifletir ve okuyana derttir. Kısa kısa şiirler de olsa anlamı büyük olan kitap şairin gözünden kendi hislerini anlatıyor. Bazen de özetlemek gerekir, uzun uzadıya anlatmaya ne hacet. Keyifli okumalar dilerim şimdiden. Kitap: Kısa kısa şiirlerden oluşmakta. (Alıntı) : " Vazgeçmişim gözlerinden Ki gözlerin uzak atlaslar limanı, Sarı sarmaşıklar yurdu. Talan edilmişliğim, Vazgeçmişim her şey ve herkesten. '' #kitap #okumak #yazmak #mavi #hüsnübala #sabıkalıaşk #sokakkitaplarıyayınları

Hüsnü BalaYazar · 2 kitap
Hüsnü Bala, 1983 yılında Şırnak’ın Silopi İlçesinde doğdu, İlköğrenimini Cumhuriyet İlköğretim Okulunda, orta Öğrenimini Silopi Lisesi Orta kısmında, Liseyi Silopi Lisesi’nde okudu, 2004 yılında kazanmış olduğu Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi İ.İ.B.F. İşletme Bölümünden 2008’de mezun oldu, 2008’de Erzurum Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde İşletme Anabilim Dalı, Sayısal Yöntemler Bilim Dalında Yüksek lisans okumaya Hak kazandı. Yüksek Lisans eğitimini 2012 de bitirdi. ve 2007’de Erzurum Atatürk Üniversitesinde başlamış olduğu memuriyetine, Şırnak Defterdarlığına bağlı, Habur Gümrük Saymanlığında Çalışma hayatına devam etmekte.