18 Mart 2022
Independently Published
İngilizce

2023 97. kitabı
Sacrifice kitabındaki Tyson Crawford’a hizmet eden ancak lord olamayan 4 karekter olan Alex, Finn, Jenks, Colton ve Colton’ın üvey kız kardeşi Raylee’in hayatlarının kısa bir parçası anlatılıyor. Tyson, bu dört arkadaşı kendi işlerini yapmak için işe alıyor ve hem Blackout korumalığını hem de adam kaçırma, öldürme gibi işlerini yaptırıyor. Colton’ın babası zengin bir iş adamı ve bir gün yoksul bi kadınla tanışıp evlenmeye karar veriyor. Colton lise son sınıfta iken üvey annesinin kızı Raylee ile tanışıp love-hate ilişkisi içine düşüyor. Colt, üniversite için ayrı eve çıkıyor ve aileleri de Raylee’yi de onun yanına gönderiyor güvende olması için ancak Colt ve arkadaşları kızla sürekli uğraşıp gün yüzü göstermiyor. Son olarak Raylee’yi sevgilisi Nate’den ayırmak için Colt birlikte oldukları bir videoyu yayınlıyor ve ortalık karışıyor. Yani sadece smut olarak yazılmış bi kitap. Serinin diğer kitapları gibi merak uyandırmadı. Gayet tahmin edilen takıntılı ve aklına her eseni yapan erkek, onun her dediğini yapan itaarkar bi kızı anlatıyor.
SabotageShantel Tessier · Independently Published · 202219 okunma
Ben ne okudum??
2024 71. kitabı
Okunma: 15 Aralık 2024 14:40
Erkek karakterin her dediğini yapan itaatkar kadın karakter okumak çok zor gerçekten kitabın içine dalıp kendine gel diye çığlık atasım geldi. Raylee, sen oyuncak değilsin bir insansın koskoca kitapta şunu sana biri hatırlatmadı ya. Erkek karaktere değinmek bile istemiyorum. Zorlama bir enemies to lovers hikayesi. Colton ve Raylee’nin birbirlerine nefret duymasının doğru düzgün sebebi bile yok. Tamamen smut için yazılmış. Başından sonuna kadar okuduğum her sahne yüzümü ekşitti. Bunun sebebi kitapta çok fazla aşağılama olması. Bu kitaptan sonra spade kardeşler var ama onları okumayı düşünmüyorum en azından henüz çünkü nasıl olduklarını biliyorum bu yüzden içimde bir istek yok. İstek olup olmamasından ziyade Shantel Tessier’ın kitaplarından bir süre uzak kalmak istiyorum bunu diyeceğim aklıma gelmezdi ama bu kadının yazdıkları beni rahatsız ediyor.
SabotageShantel Tessier · Independently Published · 202219 okunma

Shantel TessierYazar · 6 kitap
Shantel is a USA Today & Wall Street Journal Bestselling Author. She lives in Oklahoma with her high school sweetheart, who is a wonderful, supportive husband and their two daughters. She loves to spend time cuddled up on the couch with a good book. Although she has a passion to write, her family is most important to her.