Saklı Vaha

Uğur Mehter
Ağustos 2020
Martı Yayınları

2019 841. kitabı
#okudumbitti #kitaptanıtım Saklı Vaha Paul Sussman MARTI YAYINLARI Sayfa Sayısı: 528 Büyüyle mühürlendi Görmeye çalışanlar onu asla göremedi Ve yalnızca aramayanlar bulabildi Mısır'da geçen, tarih, gizem ve gerilim dolu bir roman. Keşke yazarın ömrü yetseydi de daha fazla benzer roman yazabilseydi... facebook.com/groups/20736322... SihirliFlut ukitap.com/u/SihirliFlut zebramo.com/users/323273809
2023 5. kitabı
Kitabı uzatmak için giriş kısmı yersiz uzatılmış ve sıkıcı. 200. sayfadan sonra apayrı bir romana başlama hissiyati veriyor.Hikaye okudukça içine çekiyor.
2020 30. kitabı
Okunma: 31 Mayıs 2020 10:43
Sahra çölü kaşifi Ablasının intihar ettiğine inanmayan Freya gerçeği ortaya çıkarmak için bir maceranın içine atılır . Saklı vaha , benben taşı ... Kitabı severek merakla okudum . Bu tehlikeli macera dolu serüven okunup pişman olunmayacak bir kitap bence...
2022 1. kitabı
Mükemmel ötesi, harika demek az kalır. Buram buram arkeoloji kokan, aksiyonu bol bir serüven. Keşke yazar ölmeseydi de böyle daha çok kitabı olsaydı.

Paul SussmanYazar · 6 kitap
Paul Sussman, tekstil üreticisinin satış müdürü Stanley'in tek oğluydu ve aktrisden psikanalist olan Sue. Hampstead'de birkaç yıl sonra aile kuzeybatı Londra'daki Northwood'a taşındı. Paul, Merchant Taylors 'School ve St. John's College, Cambridge'de bir Joseph Larmor Ödülü ve boks mavisi kazandı. Romanları 33 dile tercüme edilmiştir ve esasen Mısır'da kurulmuştur ve orada uzun yıllar aralıklarla bir arkeolog, özellikle Kralların Vadisinde Amarna Kraliyet Mezarları Projesi ile çalışmıştır. Diğer buluntular arasında, Vadisi Kral Vadisi'ndeki Türbeler KV56'da, 1922'de Tutankamun'un keşfinden bu yana Vadide kazılan firavun mücevherlerinin tek kalemini keşfetti. [2] [3] [4] Bir gazeteci olarak The Big Issue'a uzun süredir katkıda bulunan ve hicivindeki "In The News" sütununda Yıllık Bir Köşe Yazarı Derneği Ödülü kazanan [alıntı gerekli]. Ayrıca, diğerlerinin yanı sıra The Independent, The Guardian, The Evening Standard, Daily Telegraph, The Spectator, Cosmopolitan ve CNN.com için de yazdı.