Mart 2015
Artemis Yayınları

2021 28. kitabı
Okunma: 17 Haziran 2021 00:31
Başladığınızda elinize tekrar almak istemediğiniz, kısa bir zaman sonra da elinizden bırakamadığınız bir kitap. 40 - 50 sayfa kadar sabrederseniz elinizden bırakamayacağınız bir eser ile karşı karşıya kalacaksınız. Hiç düşünmeden devam kitabı olan İt Kanı ve Biz Ya Da Onlar ı da sipariş verdim.
2023 30. kitabı
Okunma: 09 Eylül 2023 23:13
Hızlı okunan, çerez kitaplardan birisi. Bazı yerleri çok saçma geldi. ^_^ 2. Kitabı gelecekmiş belki o zaman konu, olaylar daha iyi oturur. Ben okur muyum? Zannetmiyorum.
2018 62. kitabı
Orjinal adı Halter, Türkçesi “Kinci Kişi” ve adına o kadar uygun bir kitapki. Salgın’da bir nevi uyumlu diyebilirim. Gerilimi, merakı yaşatmayı çok iyi başarmış yazar. Elinize aldıktan sonra heyecanla son sayfasına gelmeye çalışıyorsunuz. Kötü yerde bitti ve devamını ara vermeden okumak istiyorum. Aksiyonu yüksek, heyecan dolu kitap okumak isteyenlere tavsiyemdir.
2024 11. kitabı
Biraz psikolojik olarak farklı bir kitap. 316 sayfa ama beni derinden etkiledi. Şehirde şiddet olaylarına her geçen gün bir yenisi ekleniyordu.Hayatımızda nasıl olaylar hep haberler cinayet haberleri,adam öldürme ölüm haberleri vesaire aynı onun gibi. Olayların seyri yalnız değişiyor bu olaylar günlük tekrarlanıyor. Herkes her gün bir yakınını öldürüyor... Başa çıkılmaz bir hale geldiğinde evde karantina oluyor. Sokağa çıkma yasağı getiriliyor. Herkes birer katile dönüşmüş gibi. Hızla yayılan bir salgın. Çeşitli yazarların yorumuyla okunabilir, tavsiye ederim. Bu tür kitaplara alışık değilim ama beğendim. Kitabın devamı gelecek diyor ama bence de bir yerde sonlandırılmalı.
Tavsiye etmiyorum
2025 8. kitabı
Okunma: 27 Nisan 2025 13:23
Gerçekten zaman kaybı bir kitap 8 İmdb almış asla hak etmiyor bu puanı, vasat bir film çıkabilir kitaptan ki sanırım filmi de yayınlanmış kitaptan öte bir senaryo gibi imbd puanına bakıp yanılmayın. Bir kitap için bu cümleyi kurmam normalde hepsine emek veriliyor sonuçta ama benim görüşüm berbattı..
Alıntı
Aksiyon dolu
2025 2. kitabı
Okunma: 07 Temmuz 2025 00:00
Öncellikle şunu belirteyim ismi sizi yanıltmasın zombi temalı bir hikaye değil Kitap baştan sona aksiyon dolu ve o kadar hızlı bitiyor ki, nasıl bittiğini anlamıyorsunuz. Gerilimi iliklerinize kadar işliyor. ( Biraz abartmış olabilirim) Ben kitabı 1 günde bitirdim. Olaylar tam oturmadı ama 2. Kitap bunu karşılayabilir. Yormayan, basit ve çerezlik bir kitap Hani şey olur ya bir kitap okursunuz 1 ay 2 ay aynı kitabı bitirmek için uğraşırsınız ve bir süre kitap okuyamazsınız, sonra elinize bir kitap alırsınız 1-2 gün içinde bitirip tekrar kitap okumaya başlarsınız. Bu kitap o kitap olabilir Tavsiye ederim, alıp okuyacaklar için keyifli okumalar.