Sarılalım

Mart 2019
Timaş Çocuk Yayınları

sarılalım
2021 89. kitabı
Kitap çok farklı bir bakış açısıyla hazırlanmış. Sarılmanın ne kadar önemli olduğunu, mutlu ettiğini ve bu duyguyu hissetmek isteyen kirpi ve kaplumbağanın karşılaşıp,işte o sarılma anını anlatan.mutlu son ile biten çocuk kitabı.çocukları kitabın içine çekecek şekilde yazılmış, etkileşimli okunabilecek bir kitap
Çocuk Psikolojisi
2022 2. kitabı
Sarılalım. Sarılmak her canlının ihtiyaç duyduğu bir eylem. Sarılmak basit bir eylem gibi görünse de bazen çok zor olabiliyor. Bu zorluğun sebebi ruhumuzda yarattığı derin etki olsa gerek. Bazıları için ise sarılmak çok kolay ya da sarılacak birilerini bulmak çok olağan. Ama bizim minik kahramanlarımız Kirpi ve Kaplumbağa için hiç de kolay değil. İkisi de çok mutsuz tek yapmak istedikleri şey sarılmak ama kimsenin onlara sarılmak için vakti yok. Neyse ki sarılmak için hep birileri vardır. "Birbirlerine sarıldılar. Bir kucaklaşma ne kadar mutlu edebilirse... İki kişi ne kadar mutlu olabilirse..." ️instagram.com/p/CXyqN3Ct-xm/?...
sarılalım
2026 15. kitabı
Çok sıcak bir kitap. Eğer kirpi ya da kaplumbağa iseniz size sarılacak birini bulmak çok kolay olmuyor maalesef. Kitap iki yönlü ön taraftan kaplumbağayı anlatarak başlıyor arka taraftan ise kirpiyi anlatarak geliyor ve ortada aynı dertten muzdarip kaplumbağa ve kirpi kucaklaşıyor.
2021 32. kitabı
Kirpi ve kaplumbağa mutsuz. Sarılacak birini bulmak için yola düşüyorlar. Herkesin bahanesi var, reddediyorlar. Birinin kabuğu sert diğerinin dikenleri var. Bilge baykuş diyor ki: “Herkes için birileri vardır." Bir bakıyoruz ki kitabın ortasında buluşmuşlar. İki taraftan başlayıp, ortada buluşan kitap. Resimleri ve hikayesi pek şirin. Sarılmak ne güçlü bir moral kaynağıymış. Mesafeler kural olunca daha iyi anladık sanırım.