Julian Padraic Young, Amerikalı bir filozof ve Wake Forest Üniversitesi'nde William R. Kenan Jr. Beşeri Bilimler Profesörüdür. Kant sonrası felsefe konusundaki uzmanlığıyla tanınır.
Uzmanlık alanı Kıta (on dokuzuncu ve yirminci yüzyıl Alman ve Fransız) felsefesi, sanat felsefesi , çevre felsefesi ve din felsefesidir. Amerika Birleşik Devletleri'ne taşınmadan önce Profesör Young, Auckland, Pittsburgh, Calgary ve Tazmanya üniversitelerinde her düzeyde şu konularda ders vermiştir: Etik'e Giriş, Metafiziğe Giriş ve Bilgi Kuramı, İnsan Doğası Kuramlarına Giriş, İngiliz Deneyciliği, Quine ve Sellars, Wittgenstein, Platon, Kant, Hegel, Nietzsche, Schopenhauer, Heidegger, Sartre ve Camus. Auckland'da ve Avustralasya'da çok sayıda yüksek lisans ve doktora tezini denetlemiş ve incelemiştir. Çoğunluğu on dokuzuncu ve yirminci yüzyıl Alman felsefesi üzerine olan on kitabın yazarıdır. İrlanda, Yeni Zelanda ve ABD'de radyo ve televizyonda yer almış ve Guardian , New York Times ve Harper's Magazine için yazılar yazmıştır.