The Holiday Masked Men #1

9798985381900
İngilizce

2026 27. kitabı
Okunma: 14 Mart 2026 16:09
Bu bir kitap mı hikaye mi ne olduğunu anlamadığım bir şey okudum. Heyecanla övülünce beğenebileceğimi düşünmem amatörce bi hareketti. Yazar (muallak) bir fantezi kurmuş ve yazmış. 3 maskeli adam ve bir kız partide karşılaşır ve olaylar gelişir..Giriş-gelişme-sonuç beklemeyin, mantık da aramayın (zira yok) .
Scream For UsMolly Doyle · 202119 okunma
Düşük bütçeli korku filmi tadında
2025 45. kitabı
Okunma: 23 Nisan 2025 15:10
İlk kitap olmasına rağmen belli başlı konu ele alınmamış. Karakterler duygudan yoksun, korku filmi pornosu gibiydi. Sadece seks ve seks. Ters harem kurgularında en nefret ettiğim şey, tek bir adamın ön planda olmasıdır bu durum olduğunda ters harem okuyormuşum gibi hissetmiyorum. Jason ve Micheal, Ghost’un gölgesinde kalmışlar. Kitaba figüran olarak eklenmiş gibiler. Quinn’ın ne yaptığı belli değil. Ya hiçbir karakter doğru düzgün kitaba oturmamış. Tanışmalarının üstünden on dakika geçmeden Ghost ve Quinn seviştiler? Ayrıca Quinn’in sevişirken “baba” kelimesini kunlanması cringliğine gözlerimi devirdim. Arada yaş farklı olsa neyse de aynı yaştaki kişilerin bu kelimeyi kullanması komik duruyor. Bu kitabı yazan ya bir ergen (çünkü ortada işlenemeyen kurgunun ve böyle mal karakterlerin başka açıklaması olamaz) ya da Scream serisini favori filmi ve romantizme etmeyi seviyor ama daha bir çaylak. Xoxo
Scream For UsMolly Doyle · 202119 okunma

Molly DoyleYazar · 2 kitap
Molly Doyle's passion for writing began in her fifth grade English class. After turning to an online writing platform in 2013, Molly's works have gained the attention of more than 43 million readers. When she's not binge watching Supernatural, acting in Haunt Attractions, or drinking wine near the fireplace, she's writing Erotic Romance novels and dreaming of one day becoming a Director and Screenwriter.