Romen yazar E.ciroen tarzı bir didaktik tarzda kaleme alınmış bu eser oldukça eğlenirdi. Kitaba dair incelemem biraz naif kalacak fakat bi_yerde okudum 2.Oğuz Atay benzetmesinin dedikodusunu vereyim.
Seks Aşkı ÖperBarlas Özarıkça · Varlık Yayınları · 19926 okunma
İstanbul Gazetecilik Yüksek Okulu’ndan mezun oldu. Hamburg Üniversitesi Felsefe Bölümü’ne misafir öğrenci olarak gitti. Düsseldorf’ta Kızılhaç örgütünde sosyal danışman ve rehber olarak çalıştı. Köln, Amsterdam, Paris şehirlerinde yaşadı. 1972’de İstanbul’a döndü.
Çeşitli işlerde çalıştı; Hekimoğlu Ali Paşa Kütüphanesi’nde beş yıl yöneticilik yaptığı dönemde Ters Adam (1986) adlı romanını tamamladı. Daha sonra Cumhuriyet gazetesinde çalışmaya başladı. Yazko Edebiyat, Somut, Varlık dergileri ve Güneş gazetesinde yazıları yayımlandı. 1991 yılında öyküleri Sera’da Aşk, 1992’de denemeleri Seks Aşkı Öper adlarıyla yayımlandı. 2. deneme kitabı Ayna Giyinen Şişko ise 2000’de kitaplaştı.