Sen Tutulması

Türler:
Sıralamalar

2024 3. kitabı
Okunma: 13 Ocak 2024 17:09
Merhaba sevgili kitap kurtları bugün sizlere bir şiir kitabı ile geldim Bayağıdır şiir kitabı okumuyordum gerçi kitap okuyabiliyorum desem de yalan olur. Kitapta ayrılık acısı işlenmiş. Yazar ne kadar duygularını aktarmışsa da beğendiğim kadar bana hitap etmeyen yerler de vardı. Ayrılık acısı, aşk konulu şiir kitapları okumayı seviyorsanız okuyabilirsiniz. Yazarımızın kalemine sağlık Sinan Camcı
2024 2. kitabı
Merhaba arkadaşlar, bugün sizlere kısacık ama içerisinde birçok duyguyu barındıran bu şiir kitabı ile geldim. Şiir okumayı seviyorsanız kesinlikle tavsiye ediyorum. . . . "Birine içinden bir sevgi varsa... Sadece sevgiye ihtiyacın olduğu içindir... Birine nefret duyuyorsan kendi üzerindeki nefreti kapatmak içindir..." "Sanma ki beni sevmeni istedim.., Beni bir kaşık, aşkta boğmanı bekledim." GEL ARTIK Bir adım daha yaklaştım sensizliğe Açarken gözlerimi bakışlarının arasından dünyaya Sen başka şehirde Başka adamın kollarında uyandın yeni aşklara Hasretin bir nefes kadar uzak ölüm kadar yakın Adını zikretmekten yoruldum Gel artık al canımı Bu akşam başka bir akşam kendimden geçtim Seni karanlığa gömdüğüm Bir gökyüzü gibi arsız yağmurlar gibi tutarsızım Sensiz geçmez hiçbir zamanım Gel artık bitir şu ömrümü . . SEVSEN DE SEVMESEN DE Vur hadi korkma Yaralarla dolu sevdam var Gir hadi durma
Şiir
2024 2. kitabı
İçinde aşkı, özlemi, hüznü konu alan birbirinden güzel şiirlerin bulunduğu bir kitap. Kitaptan sizler için en sevdiğim mızraları bırakıyorum. ZORDUR SENİ SEVMEK Zordur seni sevmek Keskin bir kışı yaşamak gibi mesela Bin bir anlam katmaktır gözlerinin ne ücra elasına Sana bakıldığı zaman Zordur seni sevmek Bir ömür ayrı kalsan da vazgeçmemek gibi mesela Nefes kesilip akıl tutulması yaşanmalı Ellerini tutup sarılınca sana Zordur seni sevmek Darağacında sallanan bir beden gibi mesela YAŞLI ŞİİR Ne zaman bir aşk doğsa içime Gidişin geli aklıma Bin çeşit kışı yaşar yüreğim Hangi ara sevdiğini anlamaz bir şair Ne zaman aşık olacağını Anadan doğma üryandır şairin sevdası Ne zaman sonbahar gelse Bir şair ölür içimde Dökülür siirler dalından Yaş tutar kelimeler Kitap şiir sevenlere canı gönülden tavsiyemdir.
2024 6. kitabı
Merhabalar değerli kitapseverler bugün sizlere Sinan Camcı'nın kaleminden Sen Tutulması adlı kitabı tanıtmak istiyorum. Kitabın içerisinde 99 farklı şiir yer almaktadır. Yazarımız  aşk,özlem,ayrılık gibi birçok temayı ele almış şiirlerinde. Ayrıca kitabın içerisinde şiirler harici anlamlı sözler yer almaktadır. Tüm şiirler birbirinden güzeldi hangisini not edeceğimi şaşırdım. Çayınızı,kahvenizi alıp bu güzel şiir kitabını okumaya davet ediyorum sizleri. Yağmurlu bir İzmir havasında bu şiir kitabını okumak harika bir duygu oldu benim için. Benim gibi şiir severlere keyifli okumalar dilerim. Yazarın kalemine sağlık okuyucusu bol olsun.
2023 133. kitabı
Okunma: 27 Aralık 2023 00:00
Eveet, size kısacık ama içerisinde birçok duygu barındıran bir kitapla geldim. Eğer ki şiir okumayı seviyorsanız kitaba mutlaka göz atmanızı isterim. Bir sevgiliye nasıl hitap edilir, ya da özlediğin birini neler söylenir burada, her mısrada şahit oldum. Ayrıca hepsinin gerçeklik barındırması bence insanı etkiliyor. Ben her ay en az bir tane şiir kitabı okumayı tercih ediyorum ve bu ayda okuduğum kitap bu oldu. Pişman da olmadım.
2024 1. kitabı
Okunma: 04 Ocak 2024 00:00
"...Ne zaman bir aşk doğsa içime Gidişin gelir aklıma Bin çeşit kışı yaşar yüreğim Hangi ara sevdiğini anlamaz bir şair Ne zaman aşık olacağını Anadan doğma üryandir şairin sevdası Ne zaman sonbahar gelse Bir şair ölür içimde Dökülür şiirler dalından Yaş tutar kelimeler..." Yeni yıla duygusal bir giriş yaptım.Sen tutulması, kitapligimin 11. Şiir kitabı oldu.Siir okumayı seviyorum, ruhumu dinlendiriyor sanki.Yorgun ruhların hüzünlü dizeleri okuyucunun ruhunu nasıl dinlendirebilir derseniz bu da şiirin gücü bence...Kalın kalın kitaplardan aklınızda bir şey kalmaz da bazen bir dize kalır aklınızda. Mesela bu kitaptaki su dize gibi ; "...Ben beceremem sevmenin ölçüsünü Ben sevdim mi ölçüsüz severim Biraz hırçın biraz fırtınalı biraz da durgun Karadeniz gibi..." İçinde birbirinden güzel şiirler bulunan bu kitabı tüm siirseverlere gönül rahatlığı ile tavsiye eder, yeni yila nice güzel kitaplarla devam etmeyi dilerim...
Şiir
2024 247. kitabı
SİNAN CAMCI -SEN TUTULMASI . . . ~~BU KENT ~~ Sen giderken bu kentte yağmur yağdı Ben ağladım gök ağladı Bu sevdadan bana sadece bir parça ayrılık kaldı Sen giderken bu kentin ışıkları kapandı Gece bedenimi sımsıkı sardı boğarcasına Yoldurlar durmadı ay çıkmadı güneş doğmadı Sen giderken bu kent senin karanlığınla kaldı. . . . ~~AŞTIM ~~ Aştım yüreğimin dikenli tellerini Korkak bir firariyim artık o ana koşuyorum Tenimin tenine susarcasına Aştım benliğimi aklımın iplerini çözerek Endamina geliyorum emsalini gözlerimde çizerek Aştım denizleri dalgaları yırtıp kumsalı topladım Sana olan özgürlüğümü kutlarcasına Aştım hayatı kendimi geride tutarak Seni umutlarımla kucaklayarak . .
2024 2. kitabı
“ 𝐾ı𝑟𝑑ı𝑔̆ı𝑛 𝑏𝑒𝑛𝑙𝑖𝑔̆𝑖𝑚𝑖𝑛 𝑝𝑎𝑟𝑐̧𝑎𝑙𝑎𝑟ı𝑛ı 𝑡𝑜𝑝𝑙𝑎𝑚𝑎𝑦𝑎 𝑐̧𝑎𝑙ı𝑠̧ı𝑟𝑘𝑒𝑛 … 𝑆𝑒𝑛 ℎ𝑎𝑙𝑎 𝑝𝑎𝑟𝑎𝑚𝑝𝑎𝑟𝑐̧𝑎 𝑒𝑡𝑚𝑒𝑦𝑒 𝑑𝑒𝑣𝑎𝑚 𝑒𝑑𝑖𝑦𝑜𝑟𝑠𝑢𝑛… “ 𝑂𝑦𝑠𝑎 𝑚𝑜𝑙𝑜𝑧 𝑦ı𝑔̆ı𝑛𝑙𝑎𝑟ı 𝑎𝑟𝑎𝑠ı𝑛𝑑𝑎 𝑏𝑎𝑟ı𝑛𝑎𝑛 𝑏𝑖𝑟 𝑘𝑢𝑠̧𝑡𝑎𝑛 𝑓𝑎𝑟𝑘ı 𝑦𝑜𝑘𝑡𝑢,𝑑𝑎ℎ𝑎 𝑑𝑎 𝑎𝑐ı𝑛𝑎𝑐𝑎𝑘 ℎ𝑎𝑙𝑑𝑒𝑦𝑑𝑖. 𝑈̈𝑠̧𝑢̈𝑦𝑜𝑟𝑑𝑢 𝑓𝑎𝑘𝑎𝑡 𝑡𝑖𝑡𝑟𝑒𝑚𝑖𝑦𝑜𝑟𝑑𝑢,𝑓ı𝑟𝑡ı𝑛𝑎𝑑𝑎 𝑔𝑖𝑑𝑒𝑐𝑒𝑘 𝑏𝑖𝑟 𝑦𝑒𝑟𝑖 𝑦𝑜𝑘𝑡𝑢 𝑎𝑚𝑎 𝑘𝑜𝑟𝑘𝑚𝑢𝑦𝑜𝑟𝑑𝑢. 𝑌𝑎𝑙𝑛ı𝑧 𝑜𝑙𝑚𝑎𝑑ı𝑔̆ı𝑛ı ℎ𝑖𝑠𝑠𝑒𝑑𝑖𝑦𝑜𝑟𝑑𝑢.,𝑒𝑣𝑒𝑡 𝑦𝑎𝑙𝑛ı𝑧 𝑑𝑒𝑔̆𝑖𝑙𝑑𝑖. 𝐵𝑖𝑟 𝑦𝑒𝑟𝑑𝑒 𝑜𝑛𝑢 𝑏𝑒𝑘𝑙𝑒𝑦𝑒𝑛 𝑏𝑖𝑟𝑖 𝑣𝑎𝑟𝑑ı,ℎ𝑒𝑚 𝑑𝑒 𝑜𝑛𝑢𝑛𝑙𝑎 𝑢̈𝑠̧𝑢̈𝑦𝑒𝑛,𝑜𝑛𝑢𝑛𝑙𝑎 𝑏𝑢̈𝑦𝑢̈𝑦𝑒𝑛 𝑏𝑖𝑟𝑖. 𝐵𝑒𝑙𝑘𝑖 𝑑𝑒 𝑜 𝑏𝑒𝑛𝑑𝑖𝑚 𝑏𝑒𝑙𝑘𝑖 𝑑𝑒 𝑜 𝑏𝑒𝑘𝑙𝑒𝑦𝑒𝑛 𝑠𝑒𝑛 . Herkese merhaba bu sefer şiir önerisiyle geldim. şiirin adı ‘sen tutulması ‘ . Şiir okumayı çok seviyorum bunu fazlaca dile getirdiğimi fark ettim dlalclaisöaş. Yazarın yazdığı satırlar içine içine işliyor. Bazı satırlar kısa bazıları uzun olmasına rağmen içine çeken yapısı var kesinlikle şiir okumayı sevenlerin okuması gerekiyor. Şiir okumayanlar da değer vermeliii. Size yazardan birkaç şiir bırakayım. “ sevdiğimi İstanbul,bir zamanlar.. Ve ayrıldım gözlerine baka baka kız kulesinden,denizinden. “ “ Olmasın şiirim cebimde Kalem tıraşım elimde Raflarda dursun cümlelerim Kelimelerim sözlük derinliklerinde kaybolsun İçim köpüklü sabunla yıkansın Sana mecbur kalıplardan çıkmamaya hükmedileyim Sen olmayınca… Sen olmayınca siyah çarşafların beyaz noktalarında Kaybolayım Her toprağa tutsak bir su her suya tutsak bir ağaç olayım Sen olmayınca Yusuf gibi dipsiz kuyuda unutulayım Mısırda sultan değil Avrupa’da köle olayım “ Sen Tutulması