Seni Özlüyorum

Orijinal Adı:
Missing You
Sıralamalar

2023 42. kitabı
Bazı kitaplar gerçekten çok dönemsel oluyor.Çıktıkları zaman güzel ama sonra aynı etkiyi vermiyor.Seni Özlüyorum da öyle bir kitaptı.Betimlemelerin çok fazlaydı.Hatta asıl olaydan uzaklaştıracak kadar… Sean’in eski karısı okuduğum en saçma karakterlerden biriydi.Gerçekten kocasını aldattığı halde anlayış bekledi resmen ve hep Sean’ı suçladı.Son olarak Fen ile Sean arasında daha çok duygu okumak isterdim.
2025 23. kitabı
Okunma: 31 Ağustos 2025 01:15
İki defa tekrar başladım kitaba önce olaylar karmaşık geldi ama sonra tekrar okuyunca çözdüm sanırım kendi kafa karışıklığım kitaptaki karışıklıkla karışınca anlamak zor oldu. Başlarda Belle karakterine kızarken zamanla hatta son bölümlerde toplumun insan üzerinde yarattığı etkilerin insanların istekleri üzerindeki etkileri daha net anlaşılır oldu. Tabi bunlar kocasına ihanet etmesi gerektiğini göstermiyor. Sean ve Fen gözümde gerçekten de mütevazi bir çift olarak var oldular. Farklı hayatlar farklı yaşantılar ve insanın bütün her şeyin yanında kendine huzur bulacağı bir yuva inşa etmesi. Fark ne olursa olsun aşk güzeldir.
2019 3. kitabı
Okunma: 12 Ocak 2019 11:53
Ne kadar klasiklere girecek bir durumda olmasa da oldukca begendigimi söyleyebilirim. Aile iliskilerindeki carpasik durumlarda biraz nötr bakmaya calismis en azindan kimse cok hakli yada haksiz degil.Yazarin okudugum ilk eseri fakat anlatimini bakis acisini sevdim.Hic bir sekilde sadece siyah beyaz olarak bakmiyor yada gri. Yasamin degisik renklerini de kullaniyor yazisinda. Guzeldi, biteli bir kac gun olmasina ragmen bazen aklima geliyor öylesine takiliyorum romanin kahramanlari iliskiler yasam falan hem sorgulatiyor hemde cevaplarini sizin bulmaniza yardimci oluyor diyelim. Alternatif cevaplar var secim sizin. Umarim ilerde yazarin baska eserlerinide okuyabilirim. Öylesine romantik bir roman degil zaten. tavsiye edecegim bir roman.
2016 81. kitabı
Güzel bir hikayeydi. Etkilemedi desem yalan olur.Betimlemeler bazen çok ayrıntılıydı. Ayağını kaşıyıp sağ kolunu masaya uzattı gibi. Ama belkide bu kadar ayrıntı orda bulunduğunuz hissini veren ve sizi hikayenin içine çeken. Tomas ve John'un hikayesi bile oldukça etkiliyor. Belle'nin git gel leri ne kadar dengesiz bir insan olduğunu yeterince gösterirken malesef bu davranışları iki insanın hayatını derinden etkileyecek.
2016 162. kitabı
Okunma: 16 Ağustos 2016 22:32
Of kitap nasıl bir kitaptı öyle yaşadım resmen. İki farklı hayat iki yaşanmış acı. Öyle farklıydı ki anlatımın çoğu yerinde sıkıldım ama öyle acıklı bir durum vardı ki nasıl son bulacağını merak ettim hemde delice . Hele ki bir yeri vardı göz yaşımı tutamadım o yüzden gerçekten beğendim.

Louise DouglasYazar · 2 kitap
She writes contemporary Gothic novels which are usually inspired by places close to where she lives in the Mendips, close to Bristol in the UK, or by places she've visited, especially Italy and Sicily. The House by the Sea won the Jackie Collins Romantic Suspense Award in 2021. The Love of My Life, my first book, was longlisted for the Romantic Novel of the Year Award. Her second book, Missing You, won the RNA Readers' Choice Award, and her third, The Secrets Between Us was a 2012 Richard and Judy Summer Read.