Sil Baştan Aşk

Ocak 2013
Tudem Yayınları

2021 23. kitabı
Okunma: 10 Mart 2021 19:53
Kitabın adında aşk kelimesi var diye sırf konunun aşkla ilgili olduğunu düşünmeyin . Çünkü yazar başka konulara da değinmiş mesela aile tarafından büyük bir baskının çocuk üzerinde nasıl etki olduğunu güzel bir şekilde anlatmış .Başka konularda da fikir veriyor .Ama o konuları burada yazmayacağım .Nede olsa merak etmeniz lazım .
Sil Baştan AşkMiyase Sertbarut · Tudem Yayınları · 201333 okunma

Miyase SertbarutYazar · 60 kitap
Miyase Sertbarut, 1963 yılında Ceyhan'da dünyaya geldi. Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'nden 1985'te mezun oldu. Çeşitli illerde öğretmenlik yaptıktan sonra, yazmaya radyo oyunlarıyla başladı. 1996'da Çankaya Belediyesi ve Damar Edebiyat Dergisi'nin ortaklaşa düzenlediği yarışmada ilk ödülü kazanarak "Fasulyem Bulutlara Çıkamaz" adlı ilk kitabını yayımladı. Bu başarıyla birlikte çocuk edebiyatına yönelen yazar, ağırlıklı olarak çocuklara ve gençlere hitap eden eserler üretmeye devam etti. Deneme, anlatı ve öyküleri Hayalet Gemi, Bir Yeni Biçim, İnsan, Damar gibi çeşitli edebiyat dergilerinde yer aldı. Pek çok ödüle layık görülen Sertbarut, halen Ankara'da yaşamaktadır.